Szekeres Viktor

Az első fénykép az új Hófehérkéről

A sejt és a Zuhanás című hihetetlenül látványos filmek után, valamint az ugyancsak látványosnak ígérkező Halhatatlanok bemutatója előtt Tarsem Singh ismét egy vizuálisan erős filmet rendez - ezúttal Hófehérkéről.

Kivételesen nem a Comic Con-on, hanem az Entertainment Weekly-ben debütált a Tarsem Singh-féle Hófehérke projekt első hivatalos fényképe, mely magát a főhősnőt ábrázolja, akit Lily Collins fog alakítani. Az Amerikában március 16-án mozikba kerülő filmet egy kisebb stúdió, a Relativity Media gyártja, s a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Julia Roberts, Armie Hammer, Nathan Lane, Robert Emms, Mare Winningham, és Sean Bean.


Mindez egyébként azt is jelenti, hogy a jelenleg már Tarsem néven futó rendezőnek pár hónap alatt két filmje is bemutatásra kerül, hiszen a 300-ra hasonlító Halhatatlanok novembertől lesz látható. Ez pedig azért is számít nagy szónak, mert Tarsem Singh az lmúlt tíz évben is csak két filmet tett le az asztalra: 2000-ben A sejt-et, míg 2006-ban a Zuhanás-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • z99999 #5
    nem is tudtam hogy kiszel tünde ilyen sokra vitte
  • Old PS Fanboy #4
    http://kep.psharing.com/562760.jpg
  • kalapos01 #3
    A Sejtet pedig már 2000-ben bemutatták. Az ég meg kék. Most trivialitásokat sorolsz?
  • kerge30 #2
    A Halhatatlanokat már megcsinálta!Bemutatás előtt áll...
  • Zomil #1
    Sean Bean...nem nehéz kitalálni mi fog történni vele... :D