Szekeres Viktor

A Fűrész készítője 8 új filmre írt alá szerződést

James Wan sokak meglepetésére a Fűrész hatalmas sikerét követően nem tartott tovább a sorozattal rendezőként, hanem új műfajokban is kipróbálta magát. A mostani, 8 filmre szóló szerződése is ennek köszönhető.

James Wan filmrendező, aki íróként és producerként is ténykedik, 8 filmre szóló szerződést írt alá az Icon Entertainment Internationallel, jelentette be ma Wan és az Icon egyik vezetője, Hugo Grumbar a berlini filmfesztiválon. James Wan legismertebb filmje a Fűrész, mely egy hosszú éveken át tartó sorozatot fialt a mozikban, s bár későbbi filmjeivel már nem ért el anyagi sikereket, mégsem sikerültek rosszul. (A Halálos hallgatás egy horror volt, míg a Halálos ítélet egy komoly dráma Kevin Baconnel.)


Wan következő filmjét, az Insidious-t áprilisban mutatják be, s ezt követően lát neki producerként immáron új szerződésének keretein belül a House of Horror-nak, melyet saját rövid története alapján készít Max Le Bella forgatókönyvéből. A továbbiakban tehát az Icon fogja forgalmazni Wan filmjeit Angliában, s a nemzetközi eladásokat is a cég bonyolítja majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #1
    hát nem estem hanyatt...