Szekeres Viktor

Robert De Niro 2. és 3. részt tervez legjobb filmjéhez

Robert De Niro keveset rendez, de amikor mégis a kamera mögé áll, akkor a végeredmény nagyot szól. Ez igaz volt a Bronxi mesére és igaz Az ügynökségre is. A színész ez utóbbihoz tervez még két folytatást készíteni.

Bár nyilván ízlés kérdése azt megítélni, hogy a Bronxi mese (A Bronx Tale) vagy Az ügynökség (The Good Shepherd) sikerült jobban az eddigi két Robert De Niro-rendezés közül, de az tény, hogy utóbbi az, amelyet folytatni érdemes, s lehet is. Az amerikai színész-rendező a taorminai filmfesztiválon mondta el, hogy életében még két vagy három filmet szeretne rendezne, s ezek közül kettő Az ügynökség folytatása lenne.


A 2006-ban bemutatásra került film, annak ellenére, hogy közel sem volt közönségfilm, jól szerepelt a mozikban, hiszen Amerikában 60, míg a világ többi részén 40 millió dollár bevételre tett szert. De Niro tervei szerint egy esetleg Ügynökség 2 1961-ben kezdődne és 1989-ben, a Berlini Fal leomlása idején fejeződne be, míg a harmadik rész története a Fal leomlásától egész napjainkig húzódna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!