Szekeres Viktor

A Maffiózók készítőjének új projektje

A Paramount Vantage-nél készítheti el első mozifilmjét a Maffiózók atyja, David Chase. Azonban akik ismét valami kortárs bűnügyi történetre számítanak, minden bizonnyal csalódni fognak.

Úgy tűnik, hogy tévésorozatokról mozifilmekre nyergel át a Maffiózók (The Sopranos) című kultikus maffiasorozat készítője, David Chase. A Paramount Vantage sajtóközleménye szerint ugyanis az író a stúdiónál készítheti el első mozis rendezését. A Maffiózók előtt a Miért éppen Alaszka? írójaként dolgozó Chase rendezőként még viszonylag kezdőnek számít, hiszen legutóbbi sorozata pilotján és fináléján kívül mindössze pár tévésorozat epizódjánál állt a kamerák mögött.


David Chase egyelőre még cím nélküli mozifilmje a kiadottak szerint egy 60-as években játszódó, zeneközpontú történet lesz, s a rendező amellett, hogy a forgatókönyvet megírja, még a film produceri teendőit is ellátja Mark Johnson mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hans von Luck #5
    Csak minden arra utalt...csak elvágták sztem...nem tudom...csak találgatok...volt ott pár rossz arc is...
  • winnie #4
    ?? megnéztem a videót, de az enyémen nem haltak meg.
  • Risu Führer #3
    betette nálam a kaput ez a befejezés.amikor vége lett csak ültem a gép előtt 5 percet hogy mi a f*szom ez.
  • Hans von Luck #2
    De mi volt ez a végén? Tony meghalt családostul?
  • Oláh Herkules #1
    óó bárcsak ne hagyták volna abba a maffiózókat... a legjobb sorozat, sőt talán a legjobb a témában a normál filmeket között is.