Szekeres Viktor

Megint a Heti hetest nézte mindenki

Egyszer volt Budán kutyavásár? Ki tudja, az mindenesetre biztos, hogy Hajdú Péter második jelenése a TV2-n nem váltotta meg a világot, mert a bulvár talkshow-ja, a Frizbi, a remek premiert követően kikapott a Heti hetestől.

Mint az ismeretes a téli szünetben a TV2 leigazolta Hajdú Pétert, hogy segítségükre legyen az RTL Klubbal vívott küzdelemben, s a népszerű műsorvezetőnek nem kisebb ellenfelet választottak, mint a majd egy évtizede verhetetlen Heti hetest. Az első részre Hajdú ugyan döntetlent ért el a Frizbivel, azonban a tegnapi második résszel már egyértelmű vereséget szenvedett.

A AGB adatai szerint a "humor nagyágyúinak" vasárnapi sziporkázását valamivel több mint 1,1 millióan látták az este 10-es kezdés ellenére, míg a Frizbi csak 784 ezer embert ültetett le a képernyők elé. A különbség a 18-49-es korosztályban még nagyobb volt, hiszen az RTL műsora 31,5%-os közönségarányt tudhatott magáénak, míg a TV2 produkciója alig 17%-osat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #25
    ne legyél már "értelmiségi fogyatékos"!

    Amúgy fail röfipetikének. Ott arcozott a paplóban ha adnak neki egy műsort, ő mindenki lealáz, mert ő olyan PRO!
  • kalapos01 #24
    Ilyet se hallottam még a Heti hetesről, de ha láttad a mostani adást, akkor tudhatnád, hogy tömény röhögés volt. Oké, belerúgtak valami börtönös MSZP-sbe, illetve poénkodtak a bénaságán, de ha ez gyűlöletkeltés, akkor régen Hofiék ötször nagyobb gyűlöletet keltettek. Á, baromság.

    Szerintem ilyesmit csak azok állítanak, akikbe eleve valamiért napi szinten munkál a gyűlölet és mindenkiben ellenséget keresnek. A HH, nem szoci szavazóként mondom, hogy a nagy tévéken található nagyon kevés, valóban helyenként humoros műsor egyike. De ezt az nem fogja elismerni, akibe idegi szinten beleeszi a gyűlölet egyes emberek iránt.
  • mastertime #23
    Függetlenül a mérés pontosságától és módszerétől, összességében baromi szomorú, hogy egy ilyen megosztó és gyűlöletkeltő műsornak ilyen nézettsége lehet:(
  • winnie #22
    általában sokkal alacsonyabb szokott lenni a minta, 500-as vagy 1000-es, és már azok is elég pontosak. a reprezentativitás a fontos, és utána már mindegy, hogy 10 ezres vagy 20 ezres. akik továbbtanulnak, majd lehet, hogy járni fognak statisztikára és akkor letisztul minden furcsaság.
  • caprocorno #21
    Nagyon köszönöm a linket! Sejtettem, hogy ilyesmi lehet, és nem csodálkozom, hogy viszonylag ilyen alacsony számú mérési pontból vonnak le következetéseket. Kb így képzeltem, csak azt hittem, ez ilyen visszakérdezős módszerrel történik, de ezy így még rosszabb szerintem. Vagy kijelentkezik az a valki, vagy nem:)) de ebbe már tényleg ne menjünk bele:))
  • neoG #20
    Jajajj...valaki be mert szólni Viktornak, aztán már meg is tizedelték a hozzászólásokat
  • Athor #19
    Na, ezzel én sem voltam tisztában... Akkor végülis ez nem egy pontos számadat, csak egy statisztikai következtetés?
  • Dynamic #18
    Nézettségmérés
  • artschi2 #17
    A cím eléggé megtévesztő, én pl. nem néztem sem a Heti Hetest, sem a frizbit, sem a többit. Pedig a mindenkiben én is benne vagyok...
  • immovable #16
    Ez a te logikád. :)