Szekeres Viktor

Tarolt a Dexter fináléja

Sokak szerint eddigi legjobb évadját tudta le vasárnap a Dexter című sorozat, s ezt bizonyítja, hogy a 4. szezon utolsó részét annyian nézték, mint még soha.

Ahogy arra számítani lehetett, a nagy dérrel és dúrral beharangozott 4. évados Dexter-finálé még azon nézőket is a képernyők elé ültette vasárnap este, akik általában a Showtime csatorna ismétlései során szokták megnézni a sorozatgyilkos kalandjait. Ennek köszönhetően pedig a sokkoló epizódot 2,6 millió szempár kísérte figyelemmel a mérések szerint, ami a legmagasabb adat a sorozat történetében.

Ahogy azt eddig megszokhatták a nézők, jövő ősszel érkezhet az 5. évad Amerikában, nálunk pedig remélhetőleg már nem kell sokat várni, hogy a Viasat 3 a műsorára tűzze a Dexter folytatását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #10
    Nálam már egy ilyen #8-as hsz. szintű megjegyzés is spoilernek számít/ana ( - a jelzésen kívüli első mondatra gondolok.) Szerencsére láttam. De azzal talán tényleg nem lövök le semmit én sem, ha azt mondom, tényleg nagyon király lett ez a szezon. Persze az első hármat is imádtam.
  • kakateve #9
    Ahogyan az előtted író is mondta, mert a cikk nem a történetről, hanem magáról a nézettségről szólt. Meg ugye nem mindenki teheti meg, hogy naprakész legyen...
  • GG #8
    Durva volt a vége. Még én is meglepődtem de nagyon.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vége egy életnek és egy új kezdete. Dexter fia apjánál is elmebetegebb lesz és meglesz az alapja miért ugranak az időben 10 évet. :P
  • Ruley #7
    Mert a cikk nem az epizód tartalmáról szólt, hanem a népszerűségéről.

    Most komolyan, még egy Dexter rajongói oldal, vagy egy Dexter-t kibeszélő fórumtopik látogatóiban is van annyi jóérzés hogy az évadzárás nagy fordultát ne vágják bele a képedbe, pont egy magyar hírportál kommentjei között lenne elvárható, hogy a szó szerint tegnap megjelent részt mindenki ismerje?
  • zaki #6
    spoiler? azt nem értem, hogy minek olvasod el a cikket ha nem láttad még a finálét
  • kakateve #5
    Hát kösz a spoilert!
  • DeedY #3
    Hello, Dexter Morgan!
    Tenyleg komoly lett az evad epp ugy ahogy a befejezes is. Hosszu lesz ez a 9 honap.
  • PJack #2
    csakugyan a legjobb évad volt ez. hihetetlen izgalmas és fordulatokkal teli show-t láthattunk :)
    alig bírok várni már jővőig :O
  • Cat 02 #1
    Őőőőősz ? Az nagyon messze van.