Szekeres Viktor

5 perc Stargate Universe

Az eredeti Csillagkapu-sorozat rajongói közül sokan aggasztónak titulálták az új SG-sorozatról, a Stargate Universe-ről érkező híreket, s most végre a pesszimisták megbizonyosodhatnak arról, hogy valóban olyan rossz lesz-e az SGU, mint azt hiszik.

A Syfy csatorna ugyanis volt olyan kegyes, hogy leadjon 5 percet a Stargate Universe Air címre hallgató premierjéből, mely duplarész lesz.


A kiválasztott részlet felfedi előttünk az új sorozat pár fontosabb szereplőjét, valamint a fő konfliktust is, azt az eseményt, amely a Stargate Universe történetét mozgatni fogja. A sorozat premierje Amerikában október 2-án lesz, vagyis már egy hónap sincs hátra a "kilövésig".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #15
    "Hát figyelj ha már bevetik őket háborúkban, akkor egy titkos programba is bevehetik őket. "

    Tessék? Ezt melyik ujjadból szoptad? Ha valaki elküldhető 1 háborúba,akkor mindenre alkalmas...jesszus... A többi rész is úgy marhaság ahogy van...gondolkodj már...valahogy kimagaslóan képzettnek/tapasztaltnak vagy -ha ilyen fiatalok- zseninek kell lenni az adott területen...valószinüleg zseniális felcser a kiscsaj...(mert tapasztalatszerzésre nem a világ legtitkosabb projectjébe küldenek embereket...tanoncokat legalábbis)
    Rémlik valami arról amikor Carter "toboroz" 1 vadóc kiscsajt? Na ő zseni,mégis még évek hosszú sora vár rá,mint kiképzés ÉS majd az után mehet ESETLEG a Stargate projectbe...
    Az az egyre több ország kb 6...(vagy max 8..fene sem emlékszik)
  • Banderas1990 #14
    Hát figyelj ha már bevetik őket háborúkban, akkor egy titkos programba is bevehetik őket. Elmúltak már a sorozatban azok az idők, amikor csak néhány elit katona volt a programban.

    "Mind legalabb evtizedes tapasztalattal a szakteruletukon...."

    Igen és ez volt az egésznek a legeslegelején, amikor még teljesen új volt a csillagkapuval való utazás és egy sokkal fejletebb ellenséggel háborúztak. Mostmár rengeteg ország ország tud a kapuról, ráadásul sokkal több projektet és állomást tartanak fenn, mint az elején. Egyre inkább "hétköznapivá" vállik a csillagközi utazás.
    Egyébként is úgy tűnik, hogy a programba csak az elit újoncokat veszik be, de azokat se egyből a frontra küldik.
    A szőke csaj is csak egy kezdő felcser, akit odarendeltek tapasztalatot szerezni, mert úgy látták van benne lehetőség. Arról nem ő tehetett, hogy a bézist megtámadták.

    Szóval erről ennyit
  • Ps1ch0 #13
    Engem az a kiscsavo nagyon meglepett ugy nez ki mint egy rosz Kolareklam szereploje. Agyon vannak sminkezve es uber munek tunik. Remelem nem az lesz es csak ma van kritikus kedvem mert imadom a a SG sorozatokat. :)
  • Culram #12
    Én ezt a pár percet amolyan backstage videonak éretztem ahogy a melegítős srác dirigál meg a kézikamera mozgatását.

    De a szereplők pár rész után úgy is belerázódnak.
  • cateran #11
    Hmm,lassuk csak..O'Neil olyan 40 koruli lehetett,Carter 30-as eveinek kozepetajan,Teal'c 100+,Jackson a 20-as evei vegefele, illetve Kawalsky is 40 korul lehetett(Feretti detto)
    Mind legalabb evtizedes tapasztalattal a szakteruletukon....
  • cateran #10
    Es ugye afganisztan is a vilag legtitkosabb projectje? Vagy varjunk csak....
    1. megtekintes utan azt hittem valami kib..ott muzeumban vannak 1 iskolascsoporttal....2.-ra mar nem volt kedvem...hihetetlenul hiteltelennek,amatonek tunnek a figurak:(
  • bmw #9
    Hat szerintem is gyerek filmet csinalnak ezekkel a fiatal szereplokel....
  • Banderas1990 #8
    Bocs, a régi felhasználónevemmel jelentkeztem be véletlenül
  • HunGripen #7
    Hát már bocsesz, de a fiatalabb karakterek is 20-as éveik közepe felé járnak. Ilyen korú katonák már szolgálnak Afganisztánban.

    Egyébként, akit érdekel csináltam magyar feliratot:
    SGU Air Felirat
  • Reg5 #6
    SG1 első évadba nézz bele. Ott se középkorúak mentek a terepre.