Szekeres Viktor

Jöhet a Másnaposok 2

Az idei év egyik legnagyobb mozis papírformája a Másnaposok folytatásának híre, hiszen a kevés pénzből készített komédia minden idők legsikeresebb korhatáros vígjátéka lesz nemsokára, 240 milliós várható bevételével a Beverly Hills-i zsarut is le fogja pipálni.

Sőt, ha ez nem lenne elég, akkor nemsokára az R-es kategóriában is csak két film fog a Másnaposok előtt helyet foglalni: a Passió és a Mátrix: Újratöltve. Aki olvasta a Másnaposokról szóló kritikánkat, talán emlékszik rá, hogy azzal zártuk, hogy a "végére némi fogadási ajánlat: mekkora az esélye annak, hogy már 2011-ben meg fog érkezni a folytatás?". Mi erre nemmel válaszoltunk, ám a Variety információi szerint készül a Másnaposok 2.

Todd Phillips rendező úgy döntött, hogy következő filmje, a Due Date (autózós, országátszelős, első gyerek születésére talán hazaérős komédia Zach Galifianakisszal) után a Másnaposok (The Hangover) második részét fogja elkészíteni. A tervek szerint a folytatás forgatása jövő év októberében indulhat, a premiert pedig 2011 májusára tervezik. A szkriptet Phillips fogja írni Scot Armstronggal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #2
    Letölteni azt is lefogom, de nálam nem ütött akkorát. De az előző cikkben, melyben Viktor ezt a hatalmas fogadást tette (melyre senki sem reagált) már téma volt a fórumában, hogy csak Amcsiban volt ekkora durranás.

    Adatok (jul.12.):
    Bevétel: 296,5 milla ($) - Amcsi:222,4 nemzetközi:74,1

    Szerintem ez is beszédes.
  • vmiki88 #1
    Ez egy nagyon jó vígjáték, remélem, ha elkészül a 2, akkor ugyanilyen lesz. (vagyis halljak meg a röhögéstől a moziban :D)