Szekeres Viktor

Az utolsó eredeti szereplő is repül a Jóban-rosszban-ból

A Jóban-rosszban-rajongók már nem is tudják, hogy kihez forduljanak segélykérő imáikkal, hiszen az első pár elbocsátás során fohászaik süket fülekre találtak, a Mindenható minden bizonnyal nem érezte magát kompetensnek a kérdésben.

Felsorolni is szívbemarkoló azon sztárok és celebek névsorát, akik az elmúlt időszakban távoztak (önszántukból vagy akaratuk ellenére) a szappanoperából: Szorcsik Viki, Tallós Rita, Várdai Anikó, Friedel Fruzsina, Szanitter Dávid, Puskás Peti, Gregor Bernadett, Vándor Éva, Előd Álmos, Nagyváradi Erzsébet - némelyikük még látható a képernyőn, de csak idő kérdése, míg eltűnik onnan.

Eleddig egyetlen biztos pontnak Gazdag Tibor karaktere, Pongrácz főorvos tűnt, azonban a sorozattal a kezdetek óta együtt tartó színész is távozni kényszerül a sorozatból a Blikk információi alapján, természetesen gazdasági okok miatt, hiszen a sorozat legrégebbi színészei majd' egymilliós havi fizetésért cserébe jelennek meg a kamerák előtt nap mint nap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #21
    Akkor mégiscsak egyetértünk. Szappaopera szintnek biztos jó, de ahhoz, hogy nézzem bármennyire is, nagyon-nagyon kevés.
  • winnie #20
    "(Mellesleg te sem mondtál sokat, úgyhogy a f*kás megjegyzésedet elengedtem a fülem mellett.)"

    nem is mondhattam, mivel én nem láttam, ezért nincs véleményem. amit láttam, azok a nüanszok átlagot, közepességet sugalltak.
  • bippo #19
    Én sem láttam belőlük túl sokat, (de hát nem véletlenül nem nézem), de pár perc elég ahhoz, hogy megállapítsa az ember, hogy a színészi játék szar (az én elvárásaimnak biztos, magyar filmes viszonylatban lehet, hogy elfogadható), a dialógus is sokszor mesterkélt (amit láttam). A történetről meg az előzetesek alapján tudok csak nyilatkozni. Kategórájában (szappanopera) biztos jó, de alapból nem szeretem ezt a rétestészta sztorijú, mindenki mindenki ellen szövetkezik szappanopera dolgot (pont azért, mert ilyen).
    (Mellesleg te sem mondtál sokat, úgyhogy a f*kás megjegyzésedet elengedtem a fülem mellett.)
  • Solten #18
    Uristen.. Mi lesz most velunk...? Nincs ertelme a letnek...

  • winnie #17
    várom a kifejtést, mert anélkül csak f-ka. én sajnos nem néztem annyit, hogy ezt meg tudjam állapítani, de a dialógok nem tűntek életszerűtlennek. (mondjuk én eleve nem tartom magam annyira hozzáértőnek, hogy tudjam, hogy melyik párbeszéd van jól megírva és melyik nincs.)
  • bippo #16
    Nem vagy, hanem és. Pont fordított sorrendben, de mindhárom.
  • winnie #15
    mondjuk az mindig is érdekelt, hogy a JR vagy BK antirajongóknak a történetet nem tetszik, a dialógok gyengék vagy a színészi játék hagy kívánnivalót maga után.
  • adomin #14
    "segélykérő imáikkal", "fohászaik", "szívbemarkoló", nincs kizárva, hogy Önt kell beleírni a sorozatba, mert ilyen cikkekkel ezen az oldalon nem lehet tartósan maradni. Alternatíva lehet még ilyen stílussal a Blikk...
  • winnie #13
    azokhoz képest nekem is egy nagy ****. de azért mégis csak saját turfon az igazi nézni. és, ha belegondolunk, hogy milyen neves írók és/vagy netes kultarcok dolgoznak az ilyen sorozatok divinyi rékától kezdve drillerig... (bár nyilván a többség letagadná:)
  • ldavid #12
    én szappanokkal nem tudom hasonlítani, mert olyat nem nézek
    szóval maradnak a 'normál' sorozatok (nem csak amerikai), na azokhoz képest
    (tudom, nem egy kategória)