Szekeres Viktor

Telt házakkal fut James Cameron 3D-s filmje

Arról már beszámoltunk, hogy Ben Stiller új gyerekfilmje milyen meglepőt hasalt a hazai mozipénztáraknál, azonban a hét többi premierfilmjével is illendő lenne foglalkozni, mint például James Cameron opus-ával.

De előbb a Pankrátor, hiszen, ha sorban megyünk, akkor az 5. helyen 3090 nézővel nyitó Mickey Rourke-film kerül szemünk elé, melynek viszonylag sok előadása kongó mozitermekkel zajlott le - a film budapesti vetítési átlaga mindössze 28 ezer forint volt.

Bezzeg a Titanic 3D - Az óceán szelleme több mint 93 ezer forintot jövedelmezett vetítésenként, ami természetesen nem meglepő, hiszen a 3D-s IMAX-filmek vászonátlaga mindig kiugróan magas. Az (itthon) új 3D-film ezúttal 2023 fizető nézőt késztetett szájtátásra, ám ezzel nem lett idei IMAX-bajnok, hiszen míg például egy Hógolyó haditerv 3D csak 56 ezres átlagot hozott első hétvégéjén, addig a Szafari 3D 143 ezer forintosat. Úgy tűnik az állatokat még mindig jobban szeretjük, mint az elsüllyedt hajókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #6
    Ugye jól értelmezem, hogy a Titanic 3D sikeréről szól a cikk címe?
  • winnie #5
    abszurd felvetésre abszurd válasz. hogy lehetne mérni azt, hogy egy film bukása mit jelent a forgalmazónak? mennyit jelent? persze hogy mindent? vagy csak 50%-ot?

    az ilyen kommentekre csak azt szoktam írni: ez annyira jellemző. GÁZ.
  • noki2 #4
    ''semmit nem jelent'' erre a válasz ''mindent jelent'' ez annyira jellemző. GÁZ
  • winnie #3
    mindent jelent. mármint a film hazai fogadtatására nézve. a japánra nyilván nem. de mindig érdekes látni, hogy mit néz az ember.
  • Solten #2
  • AZTA #1
    a magyar mozipénztáraknál hasalni az kb semmit nem jelent