Szekeres Viktor

Újabb sorozatból készül mozifilm

Úgy tűnik, hogy Amerikáról Angliára is átterjed a sorozatokból mozifilmeket készítő feldolgozási láz, amivel nincs is baj, amíg a közönség támogatását élvezik a produkciók. A legújabb feldolgozás érdekes módon egyszerre lesz amerikai és angol.

Persze a fő készítők angolok maradnak, de az HBO-n már nálunk is bemutatott Little Britain USA azon kevés sorozatok közé tartozik (ld. még Da Ali G Show), mely úgy kapott az angol után amerikai verziót, hogy a készítők nem változtak.


A népszerű szkeccs-komédia amerikai mutációja tavaly startolt el a prémium csatornán, s bár nem hozott különösebb sikert, az HBO megrendelte a készítőktől a széria folytatását. (Ebben minden bizonnyal az is szerepet játszhatott, hogy Amerikával ellentétben Angliában nagyon sikeres volt a sorozat bemutatkozása.)

Az író-főszereplők Matt Lucas és David Williams azonban további terveket is dédelgetnek, hiszen már be is fejezték forgatókönyvüket, mely a sorozat eseményeit Las Vegas-ba helyezné.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    kockafejek. volt róla szó, elkészült a pilot, be is rendelták, majd csendben elföldelték a tervet valamiért.
  • TeDDyRuSh #3
    Én örülök a folytatásnak, nekem mindkét széria bejött. Nagyon eltalálták a témákat amit kicikiztek. Jókat lehetett röhögni. Jó lenne egy Kockák (The IT Crowd) amcsi remake is, nem mintha nem lenne jó a britt, csak baromi kevesett készítenek belőle, és alig lehet kihúzni egy évadot a készítőkből. Ez lett az The Office-ból is. Már az 5. évad pörög nagy sikerrel, nekem is az egyik kedvencem.
  • winnie #2
    próbáld be a little brtain usa-t.
  • galocza #1
    az első little britain évad még tetszett, aztán azt láttam amit a southparknál is: ötlet egyre kevesebb, a humort meg durvasággal és obszecitással próbálják pótolni. a második évad közepén feladtam.