Szekeres Viktor

Visszatér kedvenc meleg magánnyomozónk

Ha egyszer egy üzlet beindul... nincs megállás. Ez a megállapítás igaz a mozis és tévés világra, hiszen, ha valami sikeres, akkor az folytatást követel, így nem csoda, hogy nemsokára Donald Strachey ismét tiszteletét teszi lakásunkban.

Illetve azok lakásában, akiknek van Cinemaxuk, hiszen a magánnyomozó 7 részes (ennyi könyv jelent meg) történetét feldolgozó tévéfilmekből újabb kettőt mutattak be 2008-ban a here elnevezésű, amerikai fizetős, prémium csatornán, mely a melegek, leszbikusok, biszexuálisok és transzneműek érdeklődését hivatott kiszolgálni.


A filmek plakátjaink az Amerika kedvenc meleg magánnyomozójaként emlegetett Donald Strachey első két története itthon Meleg helyzetben (Third Man Out) és Forró nyomon (Shock To The System) címen futott, s a Chad Allen főszereplésével immáron sorozattá alakuló filmeket idén az On the Other Hand, Death és az Ice Blues fogja követni nálunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrBlowfish #1
    Megnéztem a trailert, és tényleg nagyon TV íze van a dolognak. Ha már melegek és TV akkor Six Feet Under (Sírhant Művek), The L Word ( L ) vagy Queer as Folk (Fiúk a Klubból). Ha nyomozós akkor CSI, Monk, Mentalist. Ha meg film akkor 24 vagy éppen BSG.

    Mindíg is rühelltem a TV filmet, asszem ez sem fogja megváltoztatni ezt. Persze meló mellé éjjel szódával elmegy, de hogy ezt frankón leüljek és végignézzem...