Ötvös Tibor

Comic-Con '08: Poszteráradat

Max Payne kettő, a The Day the Earth Stood Still szintén kettő, míg a Jennifer's Body egy új plakáttal képviseltette magát az idei Comic-Conon - legalábbis eddig. És mintegy bónuszként íme egy Dragonball plakát is.

A Dragonball kissé kilóg a sorból, ezt a plakátot ugyanis már a héten korábban fellőtték a netre és nem a Comic-Conon debütált. Mindenesetre a narancsszínű ruha bizonyára minden rajongónak ismerősnek tűnik. A filmet 2009. április 3-án mutatják be és a hazánkban is népszerű Stephen Chow a producere.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Max Payne-ről tulajdonképpen sok újdonságot nem mondhatunk, hiszen már láttunk baromi hangulatos képeket és trailert is és a két plakát is ott van a szeren. Csak mutatnák már be végre! Az 1951-es The Day the Earth Stood Still című filmhez is volt már trailer, így sok újdonságot itt sem írhatunk. Bemutató: december 12.

És most jöjjön egy igazi csemegének tűnő alkotás. A Jennifer's Body a Juno alkotóinak új filmje, mely ezúttal a horror-vígjáték kategóriában próbál maradandót alkotni. A sztori szerint egy pompomlány éli tökéletes életét, míg egy nap elátkozzák és "pokoli" rosszá válik. Elkezdi a kisváros fiatal fiúit legyilkolászni, majd megenni. Érdekesnek tűnik, még az idén bemutatják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #10
    MÁR FENT VAN A NETEN AZ X-MEN ORIGINS: WOLVERINE TRAILERE !!!!!

    kiváncsi vagyok itt mikor lesz
  • Duffy1990 #9
    Ha lesz a dragon ballnek trailerje azonnal értesítsetek, mert én naponta nézem a youtubon, de csak fake-t találtam. Imádom az animéket és belőlük nagyon jól lehet élőszereplső filmet csinálni, ha jó a színész aki alakítja pl: Death note film mind a kettő nagyon jó lett. :D
  • Waterhorse #8
    A dragonball-t is meg lehetett volna említeni, ha már ott van a japán plakát. Ha a filmnek is olyan szín-, látványvilága lesz mint ennek a poszternek akkor nem lesz hiba, csak a sztorit el ne rontsák.
  • bmw #7
    na azt neee
  • kukacS3K #6
    és a dragonball? a rajzfilm annyira nem jött be de a filmet megnézném
  • kicsibicska #5
    Vaccsmen!

    Tényleg jók azok a poszterek.
  • Gilgamesh #4
    A legjobbakat persze nem rakják ki. >:P Watchmen poszterek:

    http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/26134700.html
  • wolruf #3
    dregonbóll
    ドラゴンボール
    :)
  • kicsibicska #2
    Ört sztud sztill
  • bertino #1
    max payne