Szekeres Viktor

Itthon tarolt és Adam Sandlert vert a Mamma Mia!

Várható volt, hogy a közönség jól fogja fogadni a Meryl Streep-féle ABBA-musicalt, de hogy ennyire...? A zenés-táncos mókaparádé ugyanis még a Szex és New York mozit is letaszította az éves toplista 2. helyéről és Indiana Jones is csak éppen hogy megúszta.

Magyarországon még nem mutatták be színpadon az ABBA dalaiból készült világsikerű musicalt, így az egyszeri néző még csak a tavalyi világkörüli turnén előadott verziót ismerhette meg a Budapest Arénában. Ennek ellenére a film premierje totális sikert hozott itthon, hiszen csak a hétvégén, csak Budapesten 42576 néző látta a filmet, amivel nem hogy az előző heti sikerpremiereket, a Kung Fu Pandát és a Hancockot előzte meg az idei nyitányokat tekintve, hanem még a Szex és New York-mozit is. (Amerikában mindeközben minden idők legjobb musical-premierjét produkálta a Mamma Mia!


A számokat elnézve már nem is meglepő, hogy a Sötét lovag később kerül bemutatásra, hiszen 2005-ben többek közt azért bukott meg idehaza a Batman: Kezdődik!, mert a Mr. és Mrs. Smith nyitánya eltiporta. A hét másik magyar premierje, Adam Sandler Ne szórakozz Zohannal című komédiája 16188 főt érdekelt, ami ugyancsak tisztességes nyitánynak számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #2
    Eggyetértek...
  • Shadow041 #1
    az h vmelyik filmet többen nézik meg a legelső adandó alkalommal az még nem feltétlen jelenti azt h olyan jó, //lásd warez, az több infot ad mint az SG.hu//