Szekeres Viktor

Eltűnik a képernyőről az MTV sztárhíradósa

Idehaza bizony a híradósok is sztárstátuszban vannak, hiszen Szellő Istvántól kezdve Stahl Juditon át Pálffy Istvánig nem egyszer találkozhatunk velük a különböző bulvárműsorokban és bulvárlapokban.

A Pálffy-rajongóknak éppen ezért meglehetősen rossz hír, hogy a népszerű híradós bemondó tájékoztatása szerint fél éves, fizetés nélküli szabadságot vett ki, hogy legújabb szenvedélyének, a könyvírásnak hódolhasson.

Az Index értesülései szerint azonban ezúttal nem önkéntes háttérbe vonulásról van szó, a valódi ok Pálffy egy újságinterjúban elejtett mondatai, melyek szerint a tömegtájékoztatásban elhangzottak fele sem igaz. Pálffy további sorsáról a féléves kényszerszünet lejárta után az MTV új elnöke dönthet majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #15
    Jaja. Én is tervezek írni egyet. A címe: Ezsgé a kulisszák mögött.
  • Csaba42 #14
    Mostanában mindenki könyvet ír. Komolyan, miről írnak benne, a saját életükről?
  • savior #13
    a media tele van krealt hirekkel. persze ezeknek megvan az ertelme is. pl amikor egy ciganygyereket elutottek, akkor ment a csalad lincselni. ez igy nem volt jo. csinaltak utana meg 5 hasonlo hirt. most ha tortenik egy hasonlo eset, akkor talaln higgadt fejjel tudnak az ottlako emberek cselekedni. ez az osszes tobbi dologgal is igy van. pl ha valakit meggyanusitanak eroszakolassal, akkor ne menjen ellene a szervezkedes, mert talan nem is ugy volt mint ahogy ok tudjak(zsanetett megeroszakoltak a rendorok hir). vagy ha valaki lat egy tolvajt, akkor ne kezdjen el hoskodni es parbajt vivni vele(most volt egy hir hogy a ficko a tolvajok utan eredt azok meg elcsaptak kocsival). nem az a lenyeg, hogy egy hir igazi e vagy krealt, hanem hogy az embereket megtanitsa arra, hogy ha tortenik valami a kornyezeteben, akkor tudjun higgadtan cselekedni vagy eppenseggel nem csinalni semmit.
  • t0ma #12
    konyviras?
    sugogeprol olvasas?

    hat akkor megnagyobb szegyen, hogy nem bir normalisan beszelni (olvasni). nem volt olyan het, hogy ne sult volna bele valamibe...

    lehet tolem IQ huszar, a hiradoban a feladata felolvasni a szoveget. ha az nem megy neki, akkor mit keres ott????

  • OldJoe #11
    Nekem szimpatikus, sokkal inkább mint a tuskó Szellő...

    Szellőről annyit, hogy még régebben volt 1 készátverés show és viccelődtek vele, de nem az a lényeg, hanem vmi élő műsort kellett vezetni, és többször félrelökte leszólta a partnerét, akkor mutatta meg az igazi arcát, 1 féreg.

    (angol) Műveltebb mint akármelyik fos kereskedelmi híradós, könyvet könyveket ír(t) többek közt a protokollról, de nem lepődöm meg, sok a tudatlan, tájékozatlan ész nélkül kommentelő tuskó.


    (kalapos01,moonster) Jót mulatok a kommenteken, méghogy hazudik muhahaha, szinte minden egyes szavát olvassa a sugógépről(!!) amit előre megírnak neki, maximum a műsor vagy hír átvezető szövege lehet saját...
  • angol #10
    kiazapálfi vazz, aza nagyképübunkóf@sz, az mehet anyjába
  • Hesztia #9
    Sorry, ez nem ide ment volna.:)
  • Hesztia #8
    Ha már mindenáron tóksókat akarnak vetíteni, akkor inkább Szulák, aki meg tud nyilvánulni értelmesen, mint Mónyika meg az ő három fogú barátai...
  • Factor_007 #7
    "sztárhíradósa"... -.-
  • moonster #6
    Nemkomáltam az ürgét soha. Egy alkesz, vagy csak sokat hegeszt, és attól vörös a képe, vagy a hazugsagok miatt.