Szekeres Viktor

Battlestar Galactica: tovább halasztják a folytatást

Miközben a Razor-film premierje már a nyakunkon van, a bácsalmási Csillagközi Romboló Rajongói Club tagjainak ismét kötelezővé tette a fekete színek viselését és letiltatta a mindennapi levelezésben a szmájlik használatát, hiszen a sorozat 4. évadának januárra ígért premierje ismét csúszik.

Persze az optimistábbja azt mondja, hogy "mindegy, csak legyen valamikor", s ennek szellemében lesz is - valamikor. Az eddig január 2-3. hetére rebesgetett befejező szezon ugyanis csak áprilisban fog elindulni, vagyis még majd fél évnyi böjt vár a fanatikusokra.


Jó hír viszont, hogy még mindig megvan rá minden esély, hogy a 20 epizódból álló lezárást nem fogják két részre bontani és nyár végéig bezárólag képernyőre kerül az összes leforgatott epizód, melyek közül egy rendezését a készítő, Ronald D. Moore vállalta magára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #10
    Vagy pedig oltári élethű CGI effekteket akarnak belepakolni a befejező szezonba és emiatt csúsznak.
  • M4dD0g #9
  • Sance231 #8
    http://syfyportal.com/news424352.html

    "David Weddle, a co-producer with the show, told SyFy Portal last week that only a dozen episodes will have been written by the time the strike hits, and that even production will be affected since writers who are under Guild rules will not be able to do rewrites on episodes in front of the cameras."

    Most hirtelen így ezt tudtam előtúrni.
  • winnie #7
    a részeket megírták bajban is lennének, ha egy kábeles sorozatnál nem lennének készen a részek. (pláne, hogy már mióta elkezdták írni és pláne, hogy tudták, hogy novemberig be kell fejezni. mint ahogy be is fejezték az írást.)

    a csúszás leglogikusabb oka a programming. vagy szünetel megint az SGA áprilisig és egybe akarják tenni a kettőt, vagy leadják áprilisig és a BSG lesz a váltótársa, amivel esetleg fel tudnak húzni egy friss sorozatot.
  • Sance231 #6
    Ez kamu, egy tucat rész van leforgatva/megírva, a többi még nem teljes (értsd még a forgatókönyv sincsen kész), legalábbis én egy pár napos Ron Moore interjúból így tudom. Egyben ez a csúszás oka is, csak vhogy ezt a cikkíró kifelejtette.
  • Cat #5
    shannon ezen a képen extrém vékony, de így is nagyon tetszik :)
  • winnie #4
    már megírták az egészet és le is forgatták a nagyját (talán az egészet), így az nem jelent gondot.

    (ha meg jelentene, akkor sztrájk ugyanúgy lesz novemberben, mint áérilisban, so:)
  • Sance231 #3
    Jó ez így sztem, legalább nem lesz összecsapva mindenféle forgatókönyvíró-sztrájkok miatt.
  • Hoz_Hun #2
    Hallottam ennek hírét, hát nem örülök, de ez van. Ez lesz az utolsó szezon, inkább csúszon egy kicsit és kapjunk egy királyságos lezárást, mint hogy a határidők szorításában összegárnyoljanak valamit.
  • Teppik Amon #1
    Méégez a bevezető! LOOOL
    amúgymeg sajnáljuk a dolgot :\