Ötvös Tibor

Folytatódik a Tron

Joseph Kosinski lett a Disney égisze alatt készülő Tron 2 direktora. Sokan úgy vélték, hogy az egeres cég csak remake-t tervez '82-es klasszikusából, ám kijelentették, hogy a folytatás lesz a következő fejezet.

Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb filmje volt a Tron. Az 1982-es filmet pár évvel a bemutató után, mindössze 5 évesen láttam, de nagyon megfogott a képi világa valamint a remek sztori is. Bizonyára nincs olyan ember a Földön, akinek ne rémlene fel pár képkocka a név hallatán (például a motoros verseny vagy a kis segítő, aki csak igennel és nemmel tudott felelni).



Nos, a Disney úgy döntött, hogy ideje hozzá nyúlni a témához és elterjedt a hír, miszerint feldolgozást forgatnak a filmből. Ám a rendező személyének bejelentésével egyidejüleg kijelentették azt is, hogy a Tron folytatást kap, nem pedig feldolgozást.

A rendezést a Logan futását is dirigáló Joseph Kosinski szerezte meg, a produer pedig az első rész író-rendezője, Steven Lisberger lett. A filmről további infó nem szivárgott ki, a Tron pedig most még csak munkacím.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kagemusha #10
    A szerzo valoszinuleg idegenkent jar-kel az informatika vilagaban (a "kis segito" kifejezesbol szamomra ez jon le), hat megsugom: az a "kis segito" az egy bit volt. A Tron 2.0 jatekban nagyon jopofan tovabbvittek a gondolatot: ha mar egyszer 2.0, akkor mar nem egy bit a segitotars, hanem egy byte.
    Folytatas? Hat nem tudom, szerintem az eredeti film es a jatek is onallo alkotas, amihez nem nagyon passzolna semmilyen folytatas, persze ha valakinek van valami jo otlete...
    A Matrix-ot meg ne keverjuk ide, az teljesen masrol szol.
  • HJPOWER #9
    Játkból is jöhetne a folytatás, nagyon jó volt az is!
  • Zedas #8
    Igazából azért bukott meg, mert nagyon megelőzte a korát. Totál nem esett le akkor az embereknek hogy miről szól.

    A játék sikeres lett, szerintem van remény hogy egy második film se bukik el.
  • Broafka #7
    jééééj, nagyon jó volt a film is, várom a kettőt, a játék is aratott grafikailag meg mindennel! :)
    hajrá, hajrá!
  • menetrend #6
    Jaja egy játék a folytatás és nagyon jóra sikerült szerintem. Mind a kettő napjainkban játszódik. Csak a film az 1980 as években a játék meg 2000 után.
    Annyi hogy egy vállalatnál fejlesztik hogy bedigitalizálják a fizikai dolgokat.
    Én mostanában láttam a filmet és szerintem a látványvilága rohadt jóra sikerült. Napjainkhoz viszonyítva is megállja a helyét szerintem hát még akkoriban. A történet meg több mint tökéletes. A filmé és a játéké is. + poén hogy ugyanazok a hangok látványelemek zenék ami a filmben benne vannak azok a játékban is visszaköszönnek. Oltári hangulatosra sikeredett mindkettő. Told végig a Tron 2.0 -t és meglátod hogy a neonszerű világot igenis meg lehet csinálni jól kinéző aktuálisra is.
  • eto demerzel #5
    "tuti bukás" szoval latad a filmet.
  • Seth #4
    Nem a Tron 2-t már megcsinálták , úgy hívják hogy Tron 2.0 és egy játék és a film folytatása
  • concrete #3
    tuti bukás
  • Wittgen #2
    Ez jó.
  • NEXUS6 #1
    Jó film volt ezt a Tron a maga korában, bár a sztori már akkor sem volt valami bivajerős.

    Sokat nem várok a folytatástól, ma már senki nem esik hasra, egy sima neonszerű poligon világtól, amikor már-már a játékok is fotorealisztikusak.
    5-10 év és lehet, hogy eltünnek azok a stilusjegyek, amik az un. számítógépes grafikára jellemzők. Szal most csinálni egy ilyen filmet, ami a közeli jövőben játszódik és hozzá valami ilyen grafikát berakni mint meglepetést, szal enyhénszólva nem igazán aktuális.
    10 évvel ezelött kellett volna megcsinálni!
    De végül is a Tron2-t már megcsinálták, és az a címe hogy Matrix;)