MTI

Melegtévé indul Németországban

Ősszel megkezdi adását az első, elsősorban homoszexuális férfiaknak sugárzó televíziós csatorna, a Timm Németországban - jelentették be Berlinben.

A DFW társaság közölte, hogy célközönségük a körülbelül négymillió, Németországban élő homoszexuális férfi. Nemzetközi és hazai gyártású, köztük saját programokat kínálnak, játékfilmeket, sorozatokat, dokumentumfilmeket, magazinműsorokat, híreket és szolgáltató jellegű műsorokat.

"A kliséknek és a sztereotípiáknak nálunk nincs helyük" - közölte Frank Lukas, a DFW igazgatója, aki az RTL kereskedelmi adón eddig az Anderstrend (A másik tendencia) című, homoszexuálisoknak szánt magazinműsort vezette. A Timm fogható lesz műholdon keresztül, felveszik csomagjukba a kábeles szolgáltatók, az Internet/IP TV, de antennás vétele is lehetséges.

Az adó túlnyomórészt reklámokból tartja majd fenn magát, s azt tervezik, hogy 2008 közepére a sugárzás területét Ausztriára és Svájc német nyelvű vidékeire is kiterjesztik. Lukas emlékeztetett arra, hogy a világban már számos, kizárólag homoszexuálisoknak szóló televíziós csatorna működik, például a francia Pink TV vagy az olasz Gay TV. Előbbi 2004 októberében indult, kilenc euróba kerül havonta az előfizetés. A csatorna napi 24 órában ad műsort, heti négyszer keménypornót. Az olasz melegtévé még korábban, 2002-ben startolt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #29
    Nem értem mi a bajotok. EU-ban az egyik legfontosabb nézet az esélyegyenlőség (ide tartoznak a nők, kissebségi csoportok, melegek, leszbik, stb.). Az, hogy a németek indítanak egy ilyen adót csak jópont az EU szemében.

    Egyébként meg nem kell fikázni, akinek nem tetszik úgysem nézi, nem igaz? Ez olyan, ha pl a fagyisnál van eperfagyi, de a delikvens nem szereti, akkor elkezd károgni, holott van 20 másik fagyi is, amit ehetne. Semmi sem kötelező.
  • Morden23 #28
    "A fobia az irracionalis megmagyarazhatatlan felelem.
    Ha valaki valodi tenyszeru okok miatt fel vagy utal valamit az nem fobia."

    Remek. És kész szerencse, hogy te interneten keresztül itt ügyesen diagnosztizálod is.

    "Viszont az aki mindenfele kulso ok nelkul utalja peldaul a melegeket az fobias."

    Valamilyen szinten egyetértek, ellenben van egy kis difi. Az átlag hetero nem tudja megérteni, miért is buzi egy buzi - nem akarom előhozni a kör és az egyenes klisés példáját.
    Amit nem értünk, azt nemigen szoktuk szeretni. Ráadásul ettől még undorodunk is.

    Egyébként meg sokkal egyszerűbb a megoldás, csak nem hangzik olyan jó kis ovis-kötözködős elméletként: az átlaghetero azért rühelli a buzikat, mert ettől ő heteróbbnak érzi magát. Ennyi, és nem több.

    "Es a felelme valojaban belulrol fakad a sajat homosexualitasatol fel"

    Hallottam már ilyen nevetséges állításokat, de hogy tud valaki "félni" attól, hogy meleg? Ez olyan, mint hogy félek attól, hogy valójában két fejem van, csak az egyiket nem látom?

    "A melegek nem csinalnak semmi kirivot,semmit amiert barkinek is felnie,tartania kene toluk."

    Valóban nem, a legtöbbje semmit nem csinál, és vice versa, a legtöbb embert csak a gondolat taszítja, és semmi több. Ellenben vannak a "hangos buzik", akik miatt nagyon sokan rühellik őket - nem ők vannak többen, csak éppen pk a leghangosabbak. És ugyanígy, a rühellők között is ott vannak a hangos homofóbok - nem ők vannak többen, csak éppen ők azok, akik minden alkalmat megragadnak a buzizásra.
  • duke #27
    "Tehát például a Parlament elé kivonuló "Gyurcsánytakarodj" komák valójában látens Maszop-szavazók?"

    "A rasszizmusról a négerek/cigányok kárognak.
    A homofóbiáról meg a buzik.
    Stimmt?"

    A fobia az irracionalis megmagyarazhatatlan felelem.
    Ha valaki valodi tenyszeru okok miatt fel vagy utal valamit az nem fobia.
    Ha valaki utalja az mszp-t mert elcsaltak a valasztasokat,hazudtak,csaltak loptak,szetvertek az orszagot,az nem fobias mert ezek kezzel foghato tenyek,ezek magyarazak a felelmet az utalatot.
    Viszont az aki mindenfele kulso ok nelkul utalja peldaul a melegeket az fobias.Es a felelme valojaban belulrol fakad a sajat homosexualitasatol fel, mert nem felhet mastol,mert nincs kulso ok.A melegek nem csinalnak semmi kirivot,semmit amiert barkinek is felnie,tartania kene toluk.
  • duke #26
    "Te szereted a testedre kenegetni a meleg szart? :D Nem? Akkor biztos látens fekalofíl vagy :)"
    Nem,de nem is zavar,ha mas ezt csinalja,szamomra semleges a tema.Nem gondolkodok rajta es nem is akarom agyonverni azokat akik igy elik az eletuket.
  • Emmegki #25
    De nagyon okos vagy. Mindenféle tanulmány nélkül belátható a következő (csak józan ész kell hozzá):

    A magyarellenességről a magyarok kárognak.
    Az antiszemitizmusról a zsidók kárognak.
    A rasszizmusról a négerek/cigányok kárognak.
    A homofóbiáról meg a buzik.
    Stimmt?
  • Morden23 #24
    Ez ilyen "van sapkája, nincs sapkája" kutatás volt?

    Tehát például a Parlament elé kivonuló "Gyurcsánytakarodj" komák valójában látens Maszop-szavazók?

    "minel jobban utalja valaki a melegeket,annal biztosabb hogy maga is az"

    Ez egy kicsit ilyen óvodás "te mondtad magadra" dolog, ugye?
  • Sadist #23
    Te szereted a testedre kenegetni a meleg szart? :D Nem? Akkor biztos látens fekalofíl vagy :)
  • nickb #22
    Végre egy meleg csatorna, remélem itt is fogható lesz. Heteró csatornából már elég...(sport1, sport2...sport100)
  • duke #21
    Igen ezt mar sok tanulmanyban bizonyitottak,hogy minel jobban utalja valaki a melegeket,annal biztosabb hogy maga is az.Csak szegyenli fel az eloiteletektol,es ezzel az utalkozassal bizonygatja maga elott,hogy nem meleg."ha en utalom a melegeket,akkor nyilvan nem lehetek az"
  • cateran #20
    Mennyi itt a homofób....látens melegek vagytok vagy mi? Most öszintén!: ki a francot izgat ha indul egy meleg tvcsatorna? A szappanoperákat éjjel-nappal nyomató csatornától sem voltam eldőlve,de mivel nem érdekelt,hát nem foglalkoztam vele,nem néztem....ilyen kib..ott egyszerü:P