Ötvös Tibor

Az Intercom márciusi kínálata

Minden hónap végén bemutatjuk a következő időszak Intercomos kínálatát. Most nézzük, mit is tartogat nekünk az egyik legnagyobb hazai forgalmazó márciusra.

Haladjunk bemutatásuk sorrendjében és kezdjük a leghamarabb mozikba kerülő filmmel. Ez pedig nem más, mint március 2-án mozikba kerülő akció-vígjáték, a Gagyi mami 2. Martin Lawrence a 2000-es év után ismét magára öltötte a testes vénasszony gúnyáját és hatalmas sikert ért el Amerikában. Hazánkban feliratosan lesz elérhető a vígjáték.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
A Gagyi mami ismét formában - klikk a képre

A mami ezúttal azt a feladatot kapja, hogy leplezze le egy halálosan veszélyes féregvírus megalkotóját. A program segítségével ugyanis külső erők is be tudnának hatolni szupertitkos adatbázisokba. Az ügynök egyetlen módon férkőzhet Tom Fuller, a féreg kitalálója közelébe: ha házhoz megy, és ő lesz Fuller és felesége, Leah segítségére a gyerekek, Andrew, Carrie és Molly nevelésében. Ez azt jelenti, hogy Malcolmnak újra át kell vedlenie az XXL-es Hattie Mae Pierce-szé, vagyis "gagyi mamivá", hogy levadássza a rosszfiúkat és bebizonyítsa, hogy nem is olyan könnyű a nők helyzete, ha munka mellett még háztartást is kell vezetniük.

A következő bemutató március 16-án esedékes. Az Amerikában a hétvégén debütált Csajozós film egy igazi randivígjáték, amely a klasszikus Nagy durranás és Horrorra akadva filmek által kitaposott ösvényen halad. Ebben a filmben kifigurázzák az összes nevesebb romantikus vígjátékot. Ilyen többek között a Bazi nagy görög lagzi, vagy A randiguru. Idehaza feliratosan vetítik a mozik.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A történet középpontjában Julia Jones áll, aki végre valahára találkozik élete nagy szerelmével, a nagyon is brit Grant Funkyerdoderrel. Mielőtt azonban sor kerülhetne a lagzira, Juliának és Grantnek számos kalandot és extrém helyzetet kell átvészelniük, olyanokat, amelyek az elmúlt évek romantikus vígjáték sikereiből már ismerősek lehetnek. A történet középpontjában Julia Jones áll. Maga az elnevezés Julia Roberts és Bridget Jones nevének összevonásából alakult ki. Julia szülei ragaszkodnak hozzá, hogy lányuk hasonló származású társat találjon magának, ami nem könnyű, hiszen Julia édesapja afro-amerikai, édesanyja indiai és húga japán.

Az igaz szerelemhez vezető út azonban rögös, így Julia igénybe veszi egy randiguru segítségét, aki a Cool a verdához hasonló módon alakítja át a lányt. A harmadik bemutató Quentin Tarantino új mozija, a Motel. Az Eli Roth rendezte film hazájában rendkívüli népszerűségnek örvendett, így a hazai felfokozott várakozás érthető. A bemutató március 23-án esedékes, feliratos változatban.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Rémület Szlovákiában - klikk a képre

A történet két amerikai egyetemistáról, Paxtonről és Josh-ról szól, akik hátizsákkal járják Európát. Egyszer találkoznak Ollival és elhatározzák, hogy együtt folytatják útjukat. Aztán a két jóbarát elkeveredik a sokak szerint az amerikai zsákos turisták Elíziumának tartott diákszállóba. Az egekig magasztalt szálláshely egy eldugott szlovákiai kisvárosban található és gyönyörű kelet-európai lányokkal van tele. A fiatalemberek hamarosan kiszúrja maguknak Natalyát és Svetlanát, a két egzotikus szépséget.

A külső szemlélő számára azonban feltűnik, hogy ez az egymásra találás talán túlságosan is olajozottan ment. Habár eleinte a szórakozás elvonja figyelmüket a valóságtól, a két barát hamarosan ráébred, hogy rettenetes csapdába estek, amelyet feltárni annyi, mint alászállni Dante poklára - már ha túlélik a kalandot. Az utolsó film az egyik legsikeresebb animációs film folytatása, a Jégkorszak 2 - Az olvadás. A március 30-án bemutatásra kerülő mese szinkronizáltan kerül a - vélhetőleg - fiatalabb közönség elé.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Régi barátaink visszatérnek - klikk a képre

Manfréd, a mamut, Diegó, a kardfogú tigris és Sid, a lajhár lubickol legutóbbi hőstettük sikerében. Ez már azért is könnyen megy, mert a jég olvadni kezd, így a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik körülöttük. Azonban az élet nem ilyen rózsás. Manfréd ugyanis nagyon magányos, Sid pedig rájön, hogy csak egy egyre vékonyodó jéggát választja el őket az áradástól: ha az átszakad, boldog völgyüket elárasztja a víz.

Az árral pedig együtt úsznak majd azok a csúszómászók, akiknek túl éles a foga arra fáj, hogy átvegyék az uralmat a nagy közös medence fölött. Csak hőseink menthetik meg a Paradicsomot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • schrank #6
    most nézem ki az a baszottnagy picsájú valami J-Lo paródia
  • 5i #5
    Randi mozi!!!
  • zaki #4
    Jégkorszak 2
  • schrank #3
    de a kép így lekicsinyítve a maszkkal meg azzal a tekintettel hannibálos külsőségeket takar persze hogy semmi köze a hannibálhoz egy szlovák szadista aki a nyugati fiatalokba erőszakolja a számukra teljesen ismeretlen anyagot a ruszlit
  • vg #2
    Semmilyen hannibalizmus nincs benne, csak kinzós-élvezkedés...
  • schrank #1
    a szlovák "hannibál"-on kívül felejtős mind