Ötvös Tibor

Peter Jackson régi filmjét folytatná

Peter Jackson nem nyugszik. A mozikban vetítik legújabb filmjét, a King Kongot valamint zajlanak a kult-FPS, a Halo előkészületei.

A legújabb hírek szerint egyik első amerikai filmje, az 1996-os Törjön ki a frász! folytatásán is dolgozik. A Michael J. Fox főszereplésével készült horror-thriller-vígjáték kiválló kritikai és nézői visszhangjai ellenére anyagilag nem aratott sikert. Bár a gyártási költségek nem ismertek, a film bevételei összesen alig lépték át a 29 millió dollárt.



Ám Jackson nem keseredett el. Miután Hollywood egyik legbefolyásosabb rendezőjévé vált, ismét fut egy kört a filmmel, ám először az Universal stúdió fejeseit kell meggyőznie. Úgyhogy most Jackson és a stúdió szeme a hamarosan megjelenő Törjön ki a frász! DVD eladási mutatóira irányul. A rendező-guru mindenesetre bizakodik, hiszen már több tervét is nyilvánosságra hozta a filmmel kapcsolatban. Ezek egyike volt, hogy szeretné, ha a második részben visszatérne Michael J. Fox.

Sajnos hazánkban a film egylemezes változata kapható, az extrákkal teletömött változat a forgalmazó döntése nyomán nem lesz elérhető. December 6-tól megvásárolható bármelyik DVD-kereskedésben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • W B #3
    Nó és a King Kong????????????????????
  • ac3 #2
    uuuu ez nagyon jo kis film
    michael j. fox meg megjobb!!
  • 5i #1
    Ez KIRÁLY!!!!!!!

    Imádom a filmet!

    Szégyen, hogy csak egy fapados verziót kaptunk idehaza!!!!!!!!!