Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Fűrész 2

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a horror-thriller "Fűrész" volt. Minimális költségvetése ellenére a film hatalmas siker lett. A forgalmazó Lions Gate a 100 milliós bevételt látván egyből belevágott a folytatás készítésébe.

Amint arról mi is beszámoltunk a második rész még megjelenése előtt botrányt kavart. Közeledvén a bemutatóhoz (Amerikában október 28.) a stúdió elérkezettnek látta az időt a marketing-gépezet beindítására. Megérkeztek az első képek a várva várt "Fűrész 2"-ből.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Akár csak az első részben, a folytatásban sem lesznek láthatóak világsztárok. Az egyedüli ismertebb név Donnie Wahlberg-é lehet. A színész a '80-as évek fiúcsapatának, a New Kids on the Block-nak volt oszlopos tagja és nem mellesleg Mark Wahlberg testvére. Eddig olyan filmekben játszott, mint a "Hatodik érzék" vagy az "Álomcsapda".

Klikk ide! Klikk ide!
Donnie Wahlberg nyomoz az ügyben

Mikor Eric Mason nyomozó (Wahlberg) egy különös haláleset helyszínére ér, már tudja: a szadista gyilkos újból visszatért! Minden erejével az ügyre koncentrál, melynek meg is lesz az eredménye. A gyilkos rendőrkézre kerül. Ám a beteg szadista számára ez csak újabb lépés halálos játékában. Nyolc "kiválasztott" ekkor már az életéért küzd. Mason kénytelen csatlakozni a játékhoz.

Az első részt rendező James Wan csak íróként szerepel a stáblistán, a direktori széket Darren Lynn Bousman foglalta el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Falatka2003 #7
    Utánlövések. Szerintem. (De azért nézhetőek.)
    Rettenthetetlen ---> Gladiátor
    Harcosok klubja ---> A gépész
    Hetedik ---> Fűrész
  • rgerg #6
    Srácok miért volt mindenki elájulva attól az első résztől?

    Jó.oksi...én tudtam hogy lesz benne egy meglepi a végén,de ezt persze minden filmnél előre tudod hogy ha egy haverod legalább látta már a filmet.Szóval az első pillanattól fogva biztos voltam benne hogy mi az a "guganagy" csattanó a végén.A többi meg csak szimplán gusztustalan volt.Az hogy kimagaslott a mai thrillerek közül csak azt juttatja eszembe hogy vakok közt félszemű a király.
  • Blasta #5
    A képeket látva tuti nem fog akkorát ütni a SAW2 mint az első.
  • Briony #4
    Sajnos a képek alapján jelentős visszalépés lesz egy "sima" thriller irányába. Nekem pont attól volt egyedi az első rész, hogy két ember egy szobába a falhoz bilincselve nem tudja, hogy mi történt és miért is vannak ott. Ahogy a néző sem. Itt viszont ez a tipikus "sokan-vagyunk-tehát-mindenki-gyanús" felállás kicsit csalódásként hat. Remélem tévedek és a második rész legalább ugyanolyan erővel hat majd rám, mint az első.
  • IoIa #3
    Az első rész szenzációsan jó lett. Nagyon várom a folytatást.
  • fapapi #2
    Az első rész is marha jó volt a végén egy meglepi.
    Bár sok volt a baki is de attol függetlenül jó.

    Ha a második részt is jól eltalálják akkor kasszasiker lesz.
  • ThePartyFace #1
    :o