Szekeres Viktor

Fullos meztelenség is lesz a Joker 2-ben

Természetesen erősen korhatáros lesz a második Joker.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás a Joker: Folie a Deux volt, mely megkapta R-es plecsnit, amit az első rész is, és ami azt jelenti, hogy leginkább 17 éven felülieknek szánják, e kor alatt nagykorú felügyelete ajánlott.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és az éneklést nem említik tényezőként, viszont annál inkább "némi" erős fokú erőszakot, valamint a filmet teljes egészében átható nyelvezetet. Emellett még "némi" szexualitás, és rövid ideig teljes meztelenség is látható lesz benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    a prűd szót keresed, semmi konzervatív nincs abban, ahogy valaki a meztelenséghez áll, régen sokkal több volt, a konzervatívok vissza akarnának nyúlni a sok meztelenséghez.

    egyébként ez nem hiszem, hogy szükség-nemszükség kérdése, legalábbis nem azért van ebben, vagy volt abban, mert bármiféle hasznot akartak hajtani, hanem... gőzöm sincs róla, valamiért a készítő szükségesnek érezte szembe a sok nem szükségesnek érzett jelenettel. de ha így gondolja, akkor legyen neki. csak valamiért úgy érzem, hogy sokkal többször éri a meztelenséget az efféle "nem is kell" kipécézés, mint mondjuk egy felesleges párbeszédet, ami nem kellene, pedig lényegében ugyanaz a funkciójuk.
  • Ender Wiggin #1
    csak én vagyok ennyire konzervatív, de szerintem erre semmi szükség nincs. ahogy pl az oppenheimerben sem volt szükség a meztgelenségre, anélkül is tudja a néző, hogy mi van...