Szekeres Viktor

Mégsem láthatjuk az elásni akart élőszereplős Kengyelfutó Gyalogkakukkot

A Warner mégiscsak "adójóváírja" az egyik filmjét.

Tavaly már szembesültünk azzal, hogy milyen komoly lépéseket hajt végre a Discoveryvel egyesülő Warner, hogy több milliárd dollárt megspóroljon, többek között konkrétan elkészült filmek esetében is olyan döntést hoztak, hogy azok semmilyen formában nem kerülnek bemutatásra: ilyen volt a Batgirl, valamint a Scoob! folytatásáról, a Scoob!: Holiday Haunt. És ez sor folytatódott múlt héten, amikor kiderült, hogy az élőszereplős Kengyelfutó gyalogkakukk film (Coyote vs Acme) dobozban marad, ráadásul a stúdió elutasította annak a lehetőségét is, hogy máshova eladják. A felháborodás után a stúdió visszakozott, és mégiscsak áruba bocsátotta a filmet, melyre többek között az Amazon és a Netflix is bejelentkezett.

Azonban ez mégsem jelentette azt, hogy látni is fogjuk a végeredményt, ugyanis az ügyről folyamatosan elsőként tudósító, azaz minden bizonnyal belső forrással rendelkező TheWrap most arról adott hírt, hogy mégsem lesz megegyezést, ugyanis a Warner stúdió nem elég, hogy 75-80 millió dollárt kér a filmért, de még csak nem is hagyta, hogy a licitáló felek új ajánlattal álljanak elő a kezdeti sokk után, ami persze érthető, ugyanis a Warner fut ki az időből, hiszen február 23-án kerül sor a negyedéves jelentésére. Így inkább a 35-40 milliós spórolás mellett döntenek.

A film főszereplője az ismert madár mellett persze inkább Wile E. Coyote karaktere, a híres ellenlábas lett volna (itthon sima Viliként fut a prérifarkas). Az élőszereplős betétekkel megspékelt animációt az Earth to Echo és a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows rendezője, Dave Green dirigálta. A címből ítélve Wile E. Coyote továbblépett volna benne korábbi életcéljától, a Gyalogkakukk elkapásától, és megpróbált volna bosszút állni az Acme-n, melynek (sokszor robbanó) kütyüi sokszor megkeserítették az életét annak köszönhetően, hogy pont akkor nem működtek, amikor leginkább működniük kellett volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Nyilván mi ezt gondoljuk, de aki vezeti a céget és döntést hoz, ha gondolni akar a saját pályájára és a családjára, akkor azt kell tennie, ami jövedelmező. Hiába tartja magát lovagnak sok ember, a munkában olyan döntést fog hozni, ami számára jövedelmezőbb.
  • Zsombor99 #1
    Komolyan szégyelljék magukat, hogy egy ilyen filmet inkább önkényesen "besöpörnek a szőnyeg alá", hiába van már készen! Felháborító...