Szekeres Viktor

Kiderült, mikor folytatódik a Feltöltés

Nemsokára jön az Upload harmadik szezonja.

Valamivel több, mint egy éve derült ki, hogy az Amazon scifi-komédiája, a Feltöltés (Upload) újabb szezont kapott, ami azt jelenti, hogy a cég elégedett a Prime Video platformon nézhető sorozat második évados teljesítményével. Most pedig az is kiderült, hogy a túlvilági virtuális kaland harmadik szezonja október 12-én válik elérhetővé világszerte.

Mint ismert, a komédia egy olyan jövőben játszódik, melyben az emberek feltölthetik magukat az általuk választott túlvilági létbe. A főhőst halála után próbál hozzászokni az élethez távol a szeretteitől, miközben egy evilági segítő próbálja őt kalauzolni a számára idegen környezetben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grobs #1
    Ez a sorozat nekem nagy meglepetés volt. Egyrészt nagyon komoly kérdéseket tesz fel, másrészt próbál vicces lenni ... de nem nagyon sikerül, mert komoly marad. Helyenként nagyon gagyi, máskor meg simán "A" kategóriás.
    Összeségében kár kihagyni. Még a mai sorozat dömpingben is elfér. Én várom a következő szezont. Kár, hogy a cliffhanger eléggé meghatározó lett. Sok elágazást nem ad.
    Utoljára szerkesztette: grobs, 2023.08.24. 10:03:07