Szekeres Viktor

Egyre nagyobb a hype, már 100 milliós nyitány várható a Barbie-nál

A nézők egyre jobban érdeklődnek Greta Gerwig új filmje iránt.

Amerikában külön szervezetek foglalkoznak azzal, hogy több hónappal, pár héttel, illetve pár nappal megbecslik kutatások és felmérések révén, hogy egyes filmek milyen nyitóbevételt érhetnek el premierhétvégéjükön, ami nagy segítséget jelenthet a stúdióknak reklámkampányuk alakításában, illetve az újságíróknak, valamint a box office-adatok iránt nem közömbös rajongókkal, hogy jól elcsámcsogjanak ezen előrejelzéseken - nem csak előzetesen, hanem utólag is, ha esetleg nem válnának be.

Egy hónapja beszámoltunk a Quorum előrejelzéséről, ami a július 21-i gigászösszecsapást harangozta be, és az alapján a Barbie 45-55 millió dolláros nyitányra számíthatott Amerikában, míg Christopher Nolan új, teljesen más célközönséget megcélzó Oppenheimere 30-35 millió dollárosra. Két hete a tracking információk alapján a Barbie iránti érdeklődés 70-80 milliós startol valószínűsített, és az Oppenheimer is feljebb lépett, már 40 milliót láttak előre. A legfrissebb tracking infók szerint pedig még jobban nőtt a két film iránti érdeklődés - előbbi esetében a 100 milliós nyitány, utóbbinál pedig a 45 milliós tűnik biztosnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    (A készítői gárda miatt alapból adja magát, hogy valami nagyon jó süljön ki belőle, de amióta bebizonyosodott, hogy amolyan meta, szatirikus megközelítés lesz, azóta tényleg elég komolyan várós. Nyilván, aki még mindig ott tart, hogy lesz egy ilyen című film, azt nem fogja érdekelni, mindenki eldöntheti, hogy a felszínt nézi-e - és ez a film többek között erről is szól.)
  • kalapos01 #2
    Amikor az ember az alapján ítéli meg az ismerőseit, hogy mit várnak, hogy várnak-e valamit, amiről azt sem tudja még, hogy jó vagy sem.
  • Frekvency #1
    remélem egy ismerősöm sincs aki ezt várja, nem szeretném...