Szekeres Viktor

Befejezték az új Alien-mozifilm forgatását

Elcsattant az Alien: Romulus utolsó csapója.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. Az Alien: Romulus sem volt kivétel, ezúttal a rendező, Fede Alvarez Instagramjára került fel egy kép, amin egy szivarral ünnepli a forgatás befejezését.


Mint ismert, tavaly tavasszal derült ki, hogy újabb Alien-projekt van előkészületben, amita a Don’t Breathe és az Evil Dead rendezője írt és rendezett a 20th Century Studios stúdiónak. A producerek között természetesen ott volt Ridley Scott is cége, a Scott Free révén, és valószínűleg ennek köszönhető, hogy a forgatásra Magyarországon került sor. Korábban arról volt szó, hogy a film premierjére a Hulun kerülne sor, ahova a 20th Century Studios évi legalább tíz filmet szeretne gyártani.

Természetesen Alvarez filmjének története kapcsán nagy a titkolózás, de a THR forrásai arról számoltak be, hogy annak nem lenne köze az előző alkotásokhoz. A nagy Alien-rajongó Alvarez állítólag még jó pár éve pitch-elt Scott számára egy ötletet, majd szinte el is feledkezett róla, s nem tudta, hogy az elképzelése olyannyira belefészkelte magát a producer-rendező agyába, hogy tavaly a semmiből felhívta őt és megkérdezte, hogy készen áll-e arra, hogy megvalósítsa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!