Szekeres Viktor

Itt az új Madarak a dobozban-film előzetese

Nemsokára láthatjuk a következő Bird Box-filmet.

2021. tavaszán derült ki, hogy amíg elkészülhet a Madarak a dobozban (Bird Box) folytatása, kapunk egy másik, a Bird Box-univerzumban játszódó alkotást, ami spanyol produkció lesz. A kvázi spinoff producerei is Dylan Clark és Chris Morgan voltak, azonban a film ízig-vérig európai lett. Az írók és a rendezők a The Occupanttel már sikert arató Alex és David Pastor, akik olyan scifi sorozatokat is jegyeztek, mint a remek Incorporated, vagy a sarkvidéken játszódó horror, a The Head.


A Netflix ma bejelentette, hogy a film július 14-én kerül fel a platformra, és ki is adták hozzá az első előzetest is. És az is kiderült, hogy a címe Bird Box Barcelona lett, azaz Madarak a dobozban - Barcelona. A főszereplők Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Celia Freijeiro, valamint Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner és Leonardo Sbaraglia.

Most már csak az a nagy kérdés, hogy vajon sikerül-e megcsípnie ennek a filmnek a Netflix nem angol nyelvű filmjeinek örökranglistáján az első helyet. Ez ugyanis nem lenne meglepő, hiszen a Sandra Bullock főszereplésével készített horror még mindig minden idők harmadik legsikeresebb Netflix-filmje, miután premierje első 28 napjában 282 millió óra megtekintést generált, és a legjobb nem angol nyelvű filmes listán az első "mindössze" 155 milliós (a Troll), mögött pedig a Blood Red Sky 110 millió órát produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!