Szekeres Viktor

Krokodilos film kapott fura magyar előzetest

Ilyen lesz a Krokodili.

Constance Wu, Javier Bardem, Brett Gelman, valamint Shawn Mendes szinkronhangjával került itthon ma bemutatásra a Krokodili (Lyle Lye Crocodile) című családi film, aminek itt megnézhető a szinkronizált előzetese. A gyerekkönyv-adaptáció film Amerikában 29, a világ többi részén pedig 8 millió dollár bevételt hozott premierje óta.


A hivatalos szinopszisa a következő: "Krokodil lakik a padláson? Ez aztán a jó hír!
Ne hívja a tisztasági hivatalt, hallgasson, ha az állatkert érdeklődik, hessentse el a kíváncsi szomszédokat. Mert nincs jobb haver egy krokodilnál, főleg, ha az illető hüllő imád énekelni, táncolni, házias és barátságos.
A Primm család New Yorkba költözik, és a kis Josh szörnyen magányos. Unatkozik, társtalan, a nagy, új házban barangol, és a padláson ráakad egy kitömött krokodilra… akiről nagyon hamar kiderül, hogy egyáltalán nincs kitömve, csak a gazdája magára hagyta.
Josh persze eltitkolja a család elől, hogy van egy potyalakójuk. Aztán persze lebukik, és meg kell harcolnia új barátjáért. De amikor már éppen a felnőttek is belenyugodnának, hogy ezentúl eggyel többen vannak, feltűnik a kroki régi gazdája, a nagyhangú, mesebeli Valenti úr, egy szomszéd pedig bosszúhadjáratot indít, mert szerinte nem való állat oda, ahol ember él.
Kezdődik a krokodili!"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #1
    Ma néztük meg a 7 éves fiammal, nem is volt rossz. Kellemes szórakozás a kicsiknek, a nagyoknak is van benne pár vihogtatós poén, ami sokakat zavarhat viszont, hogy sokat énekelnek a filmben. :) A fiam élvezte és ez a lényeg nekem.