Szekeres Viktor

Nem tudni, hogy folytatódik-e az Obi-Wan Kenobi

Még nincs hír az OWK második szezonjáról.

Ma volt a magyar premierje a Disney+-on az Obi-Wan Kenobi első évados fináléjának, s a zárás ismét csak eléggé rajongóközpontú volt, már ha a fan service-t és a múltra való kikacsintást annak lehet nevezni - arra mindenképp mérget lehet venni, hogy a rész a legjobban értékelt epizód lesz a szezonban. Abban az szezonban, ami kifejezetten lezárt volt.

Egyelőre nincs is információ semmilyen folytatásról, de lezártság ide vagy oda, Ewan McGregor korábban ugyebár lenyilatkozta, hogy szívesen benne lenne egy újabb évadban, így feltételezhetjük, hogy ha a széria kellőképpen sikeres volt, akkor a Disney+-nak sem lesz ellenére, hogy berendelje a folytatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #9
    Vader bármire képes az életben tartó ruhája nélkül is, amíg használja a Sötét Oldalt. Ez volt a Return of the Jedi lényege. Nem azért halt meg a végén, mert megrázta az áram/elromlott a ruhája/leszedték a sisakját, hanem azért, mert elengedte a Sötét Oldalt, aminek az erejével életben tudja tartani magát life support nélkül is.
    Obi-Wan pedig azért tudja legyőzni, amikor le tudja, mert pont olyan harcstílusra specializálódott, ami kihasználja az ész nélkül támadók gyengeségeit, és amikor Anakin/Vader eszetlenül, dühből támad, az pont egy ilyen szitu.

    Vader a valaha élt legerősebb Jedi, Sith stb., szimplán azért halt meg, mert elegendte a Sötét Oldalt, és elfogadta ennek a következményét, hogy abba belehal.

    Nem láttam ezt a sorozatot, meg egyiket sem, mert még mindig nem tudok napirendre térni az Ep.8 felett, és lefáradtam a SW-tól, csak gondoltam, megemlítem. Vader egy cyborg, se keze, se lába, se a létfenntartó működései nem elégségesek, de amíg a Sötét Oldalból meríti az erejét, addig nincs szüksége semmire, hogy ne haljon meg, és ő lehessen a legerősebb Erőhasználó... Csak értelemszerűen végtagokra, hogy tudjon mozogni meg ilyenek... Ahogy azt láttuk Darth Maul és Darth Sion esetében is, utóbbi gyak egy kétlábonjáró cafatokból álló hulla, igaz, már csak Legends. Vadert a Sidious-féle ruha pont hogy akadályozza abban, hogy kiteljesedjen, mert Sidious bácsi be volt fosva, hogy egyszer Vader ki fogja nyírni. Ami pipa, jogosan félt. :D
  • Sequoyah #8
    Azt eddig is tudtuk hogy a gep tartja eletben, szoval nem most derult ki:)
  • Sequoyah #7
    A Vaderrel valo kapcsolatat jobb nem piszkalni tobbet. Ki lett fejtve az elozmeny-trilogiaban, es a New Hope-ban is. Ehhez a mostani sorozat meg tudott ertekeset hozzatenni. De ha tovabbra is errol szolna, az mar csak gyangiteni tudna az eddigi tortenetet. Mert milyen hulyen nezne mar ki ha kiderulne, hogy Vader, Luke, Leila es Kenobi folyton talalkozgattak abban a 20 evben, es nem csak a New Hopeban talalkoztak...

    De ha van egy jo tortenet Kenobi szamara ami nagy vonalakban fuggetlen ezektol a szereploktol, akkor hajra.
    De eloszor legyen meg a tortenet, aztan rendeljek be. Es ne az legyen hogy most eldontik hogy lesz uj szezon, aztan meg valahogy osszeszenvednek egy tortenetet hataridore...
  • rebekakocsis #6
    Mert kalapostraktoros egészséges, mi?
  • Akra #5
    A 6. rész egy csalódás volt,de egy jó dolog még is csak volt benne. Megmutatták,hogy Vader mennyire gép már és ruhája nélkül képtelen bármire is. Dühből vezérelt harccal semmire se ment Obi-Wannal szemben. Ez anno is kiderült és most csak még jobban megerősítette.
  • Renata100 #4
    Ender nem egy rajongó, csak egy beteg ember, és az a legszomorúbb, hogy a környezetében senki se segít neki.
  • kalapos01 #3
    Ez a legviccesebb, amikor a legnagyobb rajongó, hű elsőnapos néző látszathisztizik - és aztán kétségbe vonja, hogy mások is nézik és siker a sorozat.
  • Zsoltee_a_bator #2
    Epp ez az, hogy ugy telenyomtak szteroiddal, hogy izombol lenyomta Vadert - hogy aztan valami okbol megint elve hagyja. A lukra meg nem kell extran vigyazni, swatosok a neveloszulei.
  • Ender Wiggin #1
    obi wanból egy nyomorultat csináltak, retconnolták a lucas-féle kánont és pont azt nem mutatták be, hogy hogy vigyáz luke-ra. ez aztán a fan service. és leginkább a disney-féle saját karakterről szólt, akit senki sem kért... ez legfelejebb akkor siker, ha manipulálják a számokat...