Szekeres Viktor

Ütős lett a The Walking Dead folytatásának előzetese

Nemsokára folytatódik a TWD.

Az AMC októberben jelentette be, hogy 2022. február 20-án kerül adásba a The Walking Dead utolsó szezonjának következő etapjának kezdése. Ami persze minden bizonnyal azt is jelenti, hogy az AMC+-os előfizetők már február 13-tól láthatják a 11. szezon kilencedik részt. Hogy mi mikor nézhetjük meg, az továbbra is rejtély, egy biztos, hogy az HBO GO-ra és a Netflixre nem került fel az évad első 8 része, a Disney+ pedig csak nyár környékén indul el. Az új részekhez addig is érkezett egy trailer.


Az utolsó szezon ellenére öröm lehet az ürömben, hogy a 11. évad extra hosszú, 24 részes lesz, tehát még 2022-ben egyszer vissza fog térni a sorozat, melynek megszűnése természetesen nem jelenti azt, hogy Walking Dead-sorozat nélkül maradnánk, sőt, ideális esetben 2023-ban minden eddiginél több darabja lenne a franchise-nak, hiszen a Fear The Walking Dead mellett akkor lehet, hogy látható lesz már a frissen berendelt spinoff Carol és Daryl karakterének főszereplésével, valamint a Tales of The Walking Dead, ami egy epizodikus antológia lenne, ami rövidebb történeteket mesélne el változó szereplőkkel. És persze még mindig ott vannak a Rick Grimes karakterével tervezett filmek is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nortu30 #10
    Két dolog bennem maradt, ezeket még megosztanám veled. Tudom hogy elolvasod (túlságosan tipikus alak vagy), bár válaszolni lehet nem fogsz, mert azzal ugye segget csinálnál a szádból. Azonban csalódnod kell, nem tervezek litániát írni (neked jobban megy annak ellenére, hogy állítólag nem is néz(t)ed a sorozatot). Szóval:

    1. Egyetlen oka van, hogy egyáltalán válaszra méltattalak, az, hogy nem jött be a szemtelen, fellengzős hangnemed. Te már egy új generáció tagja lehetsz, aki a nagy szabadságban azt hiszi, bárkit leolthat, no persze csak az árnyékból, arctalan kanapéhuszárként.

    2. Ha még nem lenne világos, engem teljesen hidegen hagy a képregényed, meg az adaptáció-mániád. Előttem szóló lelőtte a poént, amit én szerettem volna, vagyis hogy ezeket a páncélokat a nagyra tartott képregény(ed)be már eleve a Star Wars-ból emelték át (vagy koppintották, kinek hogy tetszik). Éppen ezért nyugodtan hívhatom őket elfuserált birodalmi rohamosztagosoknak.

    Hát trakesz, ennyi.
  • Ender Wiggin #9
    Azt azért jegyezzük meg, hogy a képregény füzetek, amikben megjelennek a rohamosztagosok, nem 10-15 éve íródtak, hanem 2018-ben (vagy legalább is akkor jelentek meg). De persze akár 15 éve, akár 4 éve, a hasonlóság és az következményes asszociáció magától értetődő. Hogy "inspitációt" merített-e kirkman, azt nem tudni, de az eredeti koncepció nem 4, nem 15, hanem több, mint 40 éves...

    Ez persze mit sem von le Angela Kang érdemeiből, hogy a gyengélkedő, de még menthető sorozatot végérvényesen beleállított a földbe a faszságaival. És még magyarázni is próbálja...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.01.24. 18:47:14
  • nortu30 #8
    Ne is haragudj, de aki ekkora gurunak adja ki magát TWD adaptációkat illetően, arról nehéz elhinni, hogy nincs köze a sorozathoz. Persze mindenki azt ír amit akar, úgysem tudja senki, ki az illető. Azért "Mester", biztos ami biztos, visszanéztél, hogy tényleg reagáltam-e, csak hogy leírhasd, "ugye én megmondtam", így okozva vmiféle kielégülést magadnak. Nos, ha Neked ez okoz örömöt, akkor hajrá. Így viszont Te is csak egy vagy azok közül a kiszámítható emberek közül, akiket pont azért írsz le, mert visszatérnek. Ami ennél fontosabb, csak ismételni tudom magam, ez a ruci a birodalmi rohamosztagosokat idézi, ahogy vonulnak, az szintén, adaptáció ide, adaptáció oda. Egy kérdés a végére, még ha nem is reagálsz rá, bár gyanítom vissza fogsz ide tévedni. Amennyiben valóban nem nézted a sorozatot mert "sosem tűnt túl színvonalasnak", akkor már bocs, mi a f.rokért próbálsz okoskodni a témában, miért nem engedted el? :P
  • zetortraktor #7
    (Egyébként valahol elégedettséggel tölti el az embert, amikor valakit ennyire lazán be lehet húzni a csőbe. Nem a csőbe húzás ténye miatt, hanem a kiszámíthatóság miatt, azért, mert a kommentet olvasva abszolút úgy éreztem, hogy "ez az ember vissza fog nézni, hogy lássa, reagáltak-e valamit a kommentjére, és ha reagálok rá, akkor tuti, hogy litániákba fog kezdeni, nem hagyja szó nélkül. Fórum 101: nem menj bele flame-ekbe. Kommentelj, mondj oda, de ne menj vissza elolvasni, hogy valaki reagál-e rád. Figyeld, hogy én fogok-e még reagálni ebben a topikban bármire is.)
  • zetortraktor #6
    Bocsánat, nem poénnak szántam, csak rámutattam egy hiányosságodra: nem azért írták bele, mert nézettséget akarnak javítani, hanem azért, mert valaki 5 vagy 10 évvel korábban megírt egy képregényt, amit adaptálnak a sorozatban a kezdetek óta.

    Szívesen.

    Nyilván lehet hisztizni egy javítás miatt és lehet megköszönni, ez jellem kérdése. (Azt pedig szerintem magad is kitalálod, hogy miért használnak a karakterek olyan páncélt, ami nem egy páncélgyárban gyártottak az apokalipszis közben. Szerintem őket nem zavarja, ha a nagyobb túlélési esély érdekében nevetségesen néznek ki, az írók pedig nem gondoltak arra, hogy lesz, akit ennyire kihoz a béketűréséből a dolog.)

    "Elfogyott, leépült, érdektelenné vált, de Te fogyaszd egészséggel amíg lehet. "

    Ó, tipikus jelenség, amikor a legyőzött megpróbál ellentámadásba lendülni, majd egy nagy luftot rúg, és hanyatt esik:) A különbség kettőnk között az, hogy te nézted a sorozatot, amíg leépült részvétel, ellenben riszpekt, hogy kiszálltál belőle, még ha későn is, mert a jelek szerint komoly nyomot hagyott benned, én meg sosem néztem. Sajnálom, ha ez csalódás, de sosem tűnt túl színvonalasnak annyira, hogy belekezdjek.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.23. 14:24:51
  • nortu30 #5
    Ütős poén volt, azóta is a hatása alatt vagyok. Csak azért, mert vmi képregény-adaptáció, még nem fog tetszeni, ez "csacsi logika". Ráadásul az ötlettelenség legjobb bizonyítéka. Ez a jelmez így vagy úgy, a rohamosztagosokra hajaz, ergo itt, ebben a formában nekem gagyi. Ugye azt Te sem gondolod komolyan, hogy egy zuhanórepülésben lévő sorozatba nem azért "írnak bele dolgokat", hogy valamit visszahozzanak a nézettségen? Lényeg a lényeg, nemsokára megszűnik végre ez az évek óta tartó szenvedés. Elfogyott, leépült, érdektelenné vált, de Te fogyaszd egészséggel amíg lehet.
  • zetortraktor #4
    "Jaj, nem tetszik a ruhája, ez gagyi" - még jó, hogy nem vagy felületes:) Elég csacsi logika arra gondolni, hogy rohamosztagosoktól javulna a nézettség, vagy akár azt, hogy azért írnak bele dolgokat, hogy amiatt javuljon.

    Lelőjem a poént? Ez egy képregény-adaptáció. Egy igen elismert képregény.


    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.22. 19:00:31
  • nortu30 #3
    Istenem, mi ez a f.s? Már a birodalmi rohamosztagosokat is bevetették a nézettségi mutatók javításáért? Sajnos a 6. évadtól kezdve egyre gagyibbá vált a sorozat szerintem. Előtte függő voltam, most már kerülöm.
  • wraithLord #2
    Két jelenetrészletben van valami Carl-szerű gyerek. Az ki? Rájöttek, hogy mégis kell bele Carl, nem kellett volna kinyírni, és raktak bele egyet?
  • Ender Wiggin #1
    csak a sorozat nem ütős már évek óta. lassan CW-szintű nézettséggel...