Szekeres Viktor

A Ne nézz fel! lesz minden idők legnézettebb Netflix-filmje

A közönséget nagyon érdekelte a Don't Look Up.

Nemrég írtunk arról, hogy a Ne nézz fel! (Don't Look Up), ahogy arra számítani lehetett, eléggé letarolta a Netflixet pénteki premierje alkalmából, nem sok teret hagyva a klasszikus karácsonyi filmeknek, és a szombati nézettségi toplisták alapján a piacok 90%-ában az első helyet meg is szerezte, csak néhány helyen szorult a második helyre. Sőt, pár nappal később már minden országban felért az első helyre, márpedig ennyire jó teljesítményt 2021-ben egy film sem nyújtott még a Red Notice kivételével.

Arról a Red Notice-ról van szó, mely pár hónapja az érdeklődés foka tekintetében átvette a Netflixes első helyet a Birdboxtól (mind az első havi megtekintett órák számában, mind pedig az első havi filmelindítások számában), azonban a királysága pünkösdinek bizonyult, hiszen a Don't Look Up premierjének második hetében minden idők legnézettebb filmes teljesítményét hozta a Netflixen, mely révén minden bizonnyal az összesített trónt is át fogja venni. A filmet 12.27-e és 01.02-a között 152,3 millió órán át nézték, míg a Red Notice a második hetében 129,1 millió órás teljesítménnyel büszkélkedhetett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csucse #3
    Akartam még írni valamit (mert megnéztem ezt a filmet időközben), de látva a szánalmas trollvergődést és hogy az Elkúrtuk a bemutatása óta itt "toplistás"... rájöttem, hogy ide kár bármit is...
  • kalapos01 #2
    Végre, fórumos játék! Mondjuk még trivialitásokar! Folytatom: "Az ég kék"
  • Csucse #1
    Az nem jelenti, hogy alegjobb is...