Szekeres Viktor

Most már tényleg sínen Chevy Chase klasszikus komédiájának rebootja

Végre elkészülhet a Fletch új változata.

Hollywood nagyon akar egy Fletch-mozifilmet, és most lehet, hogy meg is valósulhat, hiszen a The Hollywood Reporter arról adott hírt, hogy Jon Hamm aláírt a főszerepre, sőt, még executive produceri kreditet is kapott (vagy kért) mellé. Természetesen más paraméter nem ismert, de az biztos, hogy így a finanszírozása sem lesz akkora gond.

Az idősebbek és a nosztalgiára hajlamosabbak minden bizonnyal emlékeznek még a Chevy Chase főszereplésével készült Fletch című komédiára és annak folytatására. A film Gregory McDonald 1974-es regénye alapján került bemutatásra 1985-ben, hogy azt 1989-ben egy folytatás (Fletch 2. - Szenzációs ajánlat) is kövesse. A könyv formájában tucatnyi folytatást megérő történet egy Los Angelesi oknyomozó újságíróról szól, aki folyton valamilyen kalamajkába keveredik. Érdekesség, hogy a második Fletch-regényt, mely az első előzménye hivatalosan, Hollywood már a 2000-es években is tervezte adaptálni, amit az is jelez, hogy rendezőként már Bill Lawrence és Kevin Smith, főszereplőként pedig Zach Braff, Joshua Jackson és Jason Lee neve is felmerült a projektben. Azonban az akkori tervekből nem lett semmi.

Az első rebootról szóló hírekről 2011-ben számoltunk be, de azt követően csak 2015-ben bukkant fel ismét a projekt a hírekben, amikor is a franchise megfilmesítési jogai a Warner Bros. Picturestől átkerültek a Relativityhez, mely stúdió elkötelezte magát amellett, hogy megvalósítja az adaptációt, melynek főszereplője a korábban bejelentette Jason Sudeikis maradt volna - nyilván róla így lemondhatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • peetfire #1
    Nagyon csodálkoznék ha az új film jobb lenne mint a régi.
    Nem is értem miért kell az eredeti alkotásokat mindig elb.szni ilyen semmit sem érő reboot-okkal.