Szekeres Viktor

Itt az új Szellemirtók első előzetese

Trailert kapott a Ghostbusters: Afterlife.

Mintha 2015 előtt nem is léteztek volna filmek és tévésorozatok, úgy emlegetik sokan netszerte a Stranger Things című Netflixes sorozatot az új Szellemirtók kapcsán. És nem csak azért, mert Finn Wolfhard mindkettőnek főszereplője, hanem mert hangulatában a film trailerje valóban ismerős húrokat penget.


Az amerikai premier július 10-ére van kitűzve, vagyis még fogunk további előzeteseket is kapni addig. Mint ismert, a franchise legutóbbi, 144 millió dollárba kerülő epizódja Amerikában 128, a világ többi részén pedig 100 millió dollár bevételt hozott. Ezt természetesen kevesebb pénzből próbálta kihozni a stúdió.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #10
    Első rész hangulatát, képi világát, zenéjét , poénjait nem fogja hozni.
  • kalapos01 #9
    Ja, azért egy kis hozzáértést azért elvárnék:

    "hhoz, hogy újraindítsd be kellett volna fejezni, de nincs befejezve, nincs lezárva stb... "

    Akkor vedd számba a rebootokat, és láthatod, hogy szinte egyiket sem fejezték be - ld. képregények, vagy bármelyik. Addig tartanak a részek, amíg sikeresek, ergó nem zárják le őket - mert sikeresek. Amikor má nem sikeresek, akkor nem zárják le őket - mert nem csinálnak lezáró részt, mert nem érné meg.

    Nem mindig, de általában ez a helyzet. (De az ilyen csacsi gondolkodás alapján, akkor vajon egy le nem zárt sorozat mikor lenne rebootolható? Ha már meghal minden színésze?)
  • kalapos01 #8
    Ez természetesen reboot, mert ismét elindul a sorozat. Mert az elmúlt 20 évben nem ment. Ahhoz, hogy ismét elinduljon, újra kell indítani. A rendező úgy érti, hogy nem a nulláról indítják újra. De attól még ÚJRAINDÍTJÁK, ez a szó azt jelenti, hogy rebootolják.

    Nem hiszem, hogy érdekes lenne, hogy a filmesek, mint mondanak ilyesmiről, hiszen ott van a Jay és Néma Bob reboot, ami ugyanúgy folytatás, mégis rebootnak hívják. Pont ugyanez a helyzet.

    A lényeg, hogy ez úgy reboot. Persze, csak azért folytatás, mert lesznek benne eredeti szereplők is, de mindenki tudja, hogy csak azért, hogy ne legyen hiszti, jó eséllyel, ha kivesszük őket, akkor ugyanúgy funkcionálna a film. Ha viszont normálisan beillesztik a világba ezt a részt, kapcsolódni fog az előzőkhöz, akkor nem szóltam, de ez nehezebb.

    Na, ma is tanultál valamit.
  • Cyberdog #7
    Hát az nehéz lenne, mert Egon Spengler szerepét játszó Ramis meghalt öt éve, és Louis Tully szerepét játszó Morranis, meg a felesége halálát követő pár évben, teljesen felhagyott a filmezéssel. A gyerekei nevelésének szentelte magát. Meg elkezdett zenélni.

    A Mccarthy-féle Ghostbusters-re is felkérték egy kisebb szerep erejéig, de elutasította azt is. Csak néha-néha vállal be egy szinkronhangot. Például, a Mackótestvér 1-ben és 2-ben kölcsönözte az egyik szarvas hangját. Rutt-ét.

    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.12.12. 00:45:11
  • Macropus Rufus #5
    akkor ezt a rendezővel is közölni kellene ui ő ezt nyilatkozta:

    "Reitman is coming off his own string of well-received films, including Juno, Up in the Air, Tully, and last year’s The Front Runner. He tells EW, “This is the next chapter in the original franchise. It is not a reboot."

    https://www.theverge.com/2019/1/16/18185309/ghostbusters-sequel-jason-reitman-2020

    ez egy szimpla folytatás. Ahhoz, hogy újraindítsd be kellett volna fejezni, de nincs befejezve, nincs lezárva stb... Meg hát a rendező szerint is ez nem reboot. És talán ő tisztában is van azzal, hogy mi az a reboot ellentétben Kevin-el akinek a Jay és Néma Bob reboot, holott az is egy szimpla folytatás.
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.12.11. 15:41:40
  • kalapos01 #4
    Ez egy folytatás, ami reboot. Mert újraindítja a sorozatot.
  • Macropus Rufus #3
    " Ez tényleg reboot és nem remake."
    ez egy folytatás, és nem reboot. ;)
  • Cyberdog #2
    Annyira nem... Ezt inkább lehet, folytatásnak hívni, mint a Melissa Mccarthy féle verziót. Ez tényleg reboot és nem remake. Két generációval később veszi fel a fonalat.