Szekeres Viktor

Elkezdődött az új Mortal Kombat-mozifilm forgatása

Forog az új MK.

Míg régebben csak az bírt komolyabb hírértékkel, hogy egy film bemutatója közeleg és megérkezett az előzetese, egy ideje már az is rengeteg embert érdekel, hogy forgatnak egy filmet, és értelemszerűen a leendő nézők szeretik nézni az esetleges utcán felvett jelenetek lesifotóit és lesivideóit. Ami azonban még aggasztóbb, hogy hovatovább már az is érdeklődést kelt filmekkel foglalkozó oldalakon, ha elcsattan az első csapó, azaz elkezdődik egy film forgatása, pedig ez egyrészt végképp nem szolgál semmi plusz infóval a filmmel kapcsolatban (hiszen még kép sincs hozzá), másrészt az egyetlen lényegi információ már a hír címében is elolvasható.

Ezúttal azonban még képi bizonyítékunk sincs, mindössze a New Line Cinema, a Mortal Kombat gyártója jelentette be, hogy Dél-Ausztráliában forogni kezdtek a kamerák Simon McQuoid dirigálása mellett, aki első filmjét Greg Russo forgatókönyve alapján fogja tető alá hozni az elkövetkező két hónapban. A film tervezett amerikai premierdátuma 2021. március ötödike.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Az olvasónak nem kell tudni, hogy a hír fele nem hír. Engem mondjuk érdekel, pl. hol forgatják, mert kiderült, hogy nem csak stúdióban forog, hanem valódi külső helyszíneken is. Nekem ez információ, mivel szeretem a díszletes, makettes, modelles, jelmezes megoldásokat, bármit ami nem CGI.
  • Szefmester #2
    Az online cikkírogatók pedig ráharapnak ezekre a dolgokra, és bekezdéseket fabrikálnak egy ilyen hír hallatán....

    Nem gondoljátok hogy ti vagytok a nyomorultak ebben a sztoriban nem az olvasó? Ha nem írtok róla, a kutyát nem fogja érdekelni. És titeket sem küldenek el a halál faszára ahogy régebben Szekeres Viktor minden cikkénél megtettük ezt.

    Gondolkozzatok már néha, még ha fáj is!
  • Zombee #1
    Aki előbb olvasná a hozzászólásokat: az első bekezdésben, ami a terjedelmesebb, nincsen semmi, ráadásul Ctrl+V Ctrl+C.