Szekeres Viktor

Underwater: víz alatti horror kapott jól sikerült előzetest

A jövő évet az Underwater fogja nyitni.

A 20th Century Fox kiadta az Underwater első előzetesét, ami egyben azt is jelenti, hogy most már tényleg moziba fog kerülni a 2017-ben forgatott vízalatti horrorfilm. Az Armageddon és A mélység titka keresztezéseként is leírható filmet az a William Eubank rendezte, aki 5 éve egy nagyon érdekes scifivel, a The Signal cíművel hívta fel magára a figyelmet.


A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kristen Stewart, T.J. Miller, Vincent Cassel, és John Gallagher Jr. Az amerikai bemutató dátuma január 10-ére van kitűzve, de azt még nem tudni, hogy itthon mikor láthatjuk, illetve, hogy láthatjuk-e mozikban.

Egyébként az Underwaternek kőkemény vetélytársai is lesznek majd, hiszen nem elég, hogy jelenleg január 3-ára van kiírva egy Blumhouse-horrorfilm, valamint a The Grudge feldolgozása (lehet tippelni, hogy melyik futamodik meg), vele egy hétvégén kerül még a mozikba a My Spy című David Bautista-akciókomédia, a Like a Boss című Tiffany Haddish-vígjáték, valamint a The Informer című bűndráma Clive Owen és Rosamund Pike főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Ha komolyabban nézzük, akkor 2 vetélytárs marad, Tiffany Haddis-t pedig egyből kizárnám. Én látatlanul is erre szavazok, a Grudge eddig sem érdekelt, a Blumhouse filmje is biztos valami természetfölöttis szellemes lesz. De egy jó lényfilm mindig jól jön, és ilyen mélytengeri lényhorror elég kevés van.
  • Ender Wiggin #4
    most komolyan, miattam? ez igazán kedves. most akkor ki rinyál?
  • NEOreg3 #3
    helyes benne az a szőke kisfiú :)
  • zetortraktor #2


    (Tetszik, hogy milyen kifejező a neve a fenti szmájlinak: "#rinya". A múltkor írta valaki Ender egyik szokásos hisztijénél, hogy érdemes lenne elkezdenie a kommentjei után a használatát, gondoltam segítek.)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.08.21. 08:21:04
  • Ender Wiggin #1
    Csak megint a fizikát hagyták figyelmen kívül...