Szekeres Viktor

Sorozat lesz a Vérnarancsból

A Quibi készít sorozatot a Vérnarancsból.

Többek között Jeffrey Katzenberg neve fémjelzi ezt az új streaming platformot, ami jövő év tavaszán fog elstartolni rengeteg A-listás készítő és közreműködő révén elkészített projekttel. A már előre több, mint 100 millió dollárnyi reklámhelyet értékesítő Quibi a mobiltelefonokat szaggatottan használó réteget veszi célba 10 perc körüli hosszú videóival (ilyen hosszú lesz egy-egy sorozatepizód), abban reménykedve, hogy a vécén vagy tömegközlekedés közben nem üres YouTube-videókat fognak nézni, hanem valami tartalmasabbat.

A Quibire már most több tucat projektet jelentettek be neves készítőkkel, és az egyik legújabb a Harriet Tyce regénye, a Blood Orange alapján készítendő 10 részes széria lesz. Az itthon is megjelent, Vérnarancs címet viselő, pszichológiai thriller műfajú könyv hivatalos magyar fülszövege a következő, ha valakit érdekelne, hogy miről szól a történet. "Megtettem. Megöltem őt. Le kellene, hogy csukjanak.
Alison ügyvéd, látszólag mintaélete van odaadó férjjel, imádnivaló kislánnyal és felfelé ívelő karrierrel. De nem minden az, aminek látszik. Lassan felszínre bukkannak a problémák: Alison egyre többet iszik, elhanyagolja a családját, és viszonya van egy kollégájával, aki egyre feszegeti a határokat, amit Alison már nem sokáig képes elviselni.
Amikor megkapja élete első gyilkossági ügyét, amiben a védelmet képviseli, ügyfele nem is tagadja, hogy több késszúrással megölte a férjét. Beismerő vallomást akar tenni anélkül, hogy védekezne. De valami nem stimmel a történetében. Ha Alison megmenti a nőt, az az első lépés lehet ahhoz, hogy saját magát is megmentse. De valaki ismeri Alison titkait. Valaki, aki azt akarja, hogy megfizessen, és aki nem áll meg addig, amíg mindent el nem vesz tőle.
Harriet Tyce bemutatkozó regénye meglepő, új hangot hoz az olyan pszichológiai thrillerek világába, mint amilyen a Bujdokló szenvedély vagy a Holtodiglan. Egy felzaklató történet a félelem erejéről, a vágyról, a féltékenységről és az árulásról, a szeretetről és a gyűlöletről.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!