Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Preacher utolsó szezonja

Ilyen lesz az új Preacher-évad.

Megérkezett a Preacher negyedik szezonjának első előzetese. Mint arról tavasszal beszámoltunk, a decemberben berendelt negyedik évad egyben az utolsó is lesz, hiszen az AMC úgy döntött, hogy inkább megszünteti a szériát. Az új részekről annyit lehet tudni, hogy a forgatás helyszínét Ausztráliába fogják áthelyezni.


A Dominic Cooper, Joseph Gilgun és Ruth Negga főszereplésével készített képregény-adaptáció tavalyelőtt elég komoly szintet lépett, köszönhetően annak, hogy elkezdte követni az alapul szolgáló füzeteket, idén pedig simán megtartotta elég magas színvonalát. Azt egyelőre még nem tudni, hogy az évad 10 vagy 13 részes lesz-e, de az előbbi valószínűsíthető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #7
    Nagyon gyenge mosakodási kísérlet volt.
    Régebbi kommentjeidet visszaolvasva nyilvánvalóvá válik, hogy semmi "3 dologra" nem voltál te kíváncsi - egyszerűen csak önmagadat adtad.
  • zetortraktor #5
    Igazából 3 dologra voltam kíváncsi. Egy, hogy vissza fogsz-e olvasni, hogy vajon kapott-e kommentet, amit írtál (enneka típusnak az a jellemzője, hogy akkor él igazán, ha mások tudomást vesznek a létezéséről), kettő, hogy egy ilyen ócska provokációnak fel fogsz-e ülni - mert ugye a többség sosem reagálna efféle megvetésre érdemes kommentre, mint az enyém, már csak a trolletetés alapszabálya miatt sem. A válasz: igen. Három, hogy miközben ellenkezel, vagy felháborodva kéred ki magadnak a kommentet, be fogod-e dobni azt, hogy nem gondoltad komolyan a dolgot, miközben fel sem merül, hogy vajon az, aki válaszol neked, komolyan gondoltad-e. A válasz: igen. Ez utóbbi egyébként nem merült fel bennem, hogy lesz egy ember, aki komolyan gondolja, mert ahhoz tényleg kell egy IQ-szint.

    Köszönöm, hogy velem játszottál, komolyan érdekelt, hogy valóban ennyire könnyen irányítható-e ez az embertípus (a köröm tépős, kareltörős, gyúccsuk fel az RTL-t). Volt, aki azt mondta, hogy a zömük intelligensebb ennél, de én váltig állítottam, hogy játszi könnyedséggel csőbe húzható. Most azért sajnálom, hogy igazam lett.

    Magyarország, internetes kultúra, 2019.
  • KoLaMan #4
    Nem tudtam mi hiányzik - biztosan nem a Te személyeskedő kommented.
    Szóval abból amit írtam neked mindössze annyi jött le, hogy a kezét kéne eltörni (amit persze nem gondoltam komolyan - csak kicsit, hogy ne csináljon több ilyen szemetet).
    "Fejbe lőni", "Rákosista", meg valami "marketing szakember", meg öreg nénik szétütése (miért nem mindjárt gyerekek?) - és még TE dumálsz nekem? Orvos látott már?

    Amúgy meg grat, ha neked tetszett a fenti villogás, ami csak azért nem okoz epilepsziás rohamokat mert mindössze 15 másodperces...
    Utoljára szerkesztette: KoLaMan, 2019.07.17. 23:07:04
  • zetortraktor #2
    Azt pedig szimplán fejbe kellene lőni, aki rákosista reflexeit bekapcsolva egy marketing szakembert testi sértéssel fenyeget egy ártatlan videó kapcsán. Mindezt azért, mert keserűen csalódott egy reklámban. Milyen agresszív, dühös internetemberek vannak. Menj le ilyenkor az utcára, és üss szét egy öreg nénit, én is ezt szoktam tenni.
  • KoLaMan #1
    Annak kéne a kezét eltörni aki ilyen "kedvcsinálót" képes összehozni, pláne hogy láthatóan a világon semmi köze a 4. évadhoz, csak sima montázs az eddigiekből.
    És nem kéne előzetesnek hívni - mert nem az.