Szekeres Viktor

Csak folytatódik a TV2 Propagandája

Visszatér Till Attila riportműsora.

Hosszabb szünet után július 4-től csütörtök késő este ismét jelentkezik a TV2-n a Propaganda című kulturális magazin műsor, aminek műsorvezetője és készítője Till Attila. A tévés egyórás "spontán talkshow-járól egyelőre még nem tudni, hogy kap-e valami fővonalat idén, mint nemrég az erdélyi különkiadásokkal. A pontos kezdési időpont 23:20.

Ugyancsak friss hír a TV2 háza tájáról, hogy az a döntés született, hogy mégsem indul el hétfőtől a hegyi doktor - Újra rendel című német sorozat 19:10-es kezdéssel, hanem a csatorna továbbra is a Bezár a bazár! című vetélkedő epizódjait fogja adni, természetesen javarészt (vagy lehet, hogy teljes egészében) korábbi adások ismétléseit, hiszen azok nagyon jó nézettséget hoztak az elmúlt hetekben,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    Kénytelen vagyok egyet érteni kalapossal. Nem mintha néznék tévét. Gyanítom, hogy a műsor fostalicska, de nem azért, mert "Óbán a vészívó", hanem mert szar. Ahogy a többi csatorna többi műsora is.
  • Merces2 #4
    Csak akkor fogalmazhatsz meg objektiv véleményt cyberdoggal kapcsolatban ha minden idődet vele töltöd , minden gondolatotokat megosztjátok.De igy az ember nem érti , ha ez a véleményed akkor miért vonz ennyire a kommentje. : )
  • Aldo Moro #3
    Ki lehet forgatni a szavait, de attól még igaza van.
  • kalapos01 #2
    Hogy milyen a csatorna, csak az tudhatja, aki rendszeresen nézi. Hogy milyen a műsor, azt is csak az tudhatja, aki lát minden részt. De így az ember nem érti, hogy ha ez a véleményed, akkor miért vonz ennyire mind a csatorna, mind a műsor?

    Igazából komolyan érdekelne, hogy a Király Gáborról szóló részben hogy dicsőítenek a mackóalsójával egy random politikust, akinek a neve nem hangzik el a részben? Vagy ott az Enyedik Ildikós epizód? Abban mit láttál, hogy ennyire bestresszelt? Vagy mondjuk a klasszikus, Pintér Bélás rész, ami kapcsán már a felvetés is abszurd.
  • Cyberdog #1
    Egy f*stalicska csatorna, f*stalicska műsora, nyíltan propagadna és kamu témákkal Orbánt dicsőítve.