Szekeres Viktor

Durva humor lesz az Angry Birds 2-ben

Az Angry Birds 2 megkapta a korhatár-besorolását.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás az új Angry Birds-film, a The Angry Birds Movie 2 volt, mely megkapta a papírforma besorolást, a PG plecsnit, ahogy az előző rész is. Ez azt jelenti, hogy minden gyerek megnézheti nagykorú felügyelete mellett.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, azonban most nem nagyon eresztették bő lére mondandójukat, hiszen mindössze a durva, keményebb humort emelték ki (ezek minden bizonnyal nem verbális, hanem fizikai dolgokra vonatkoznak, esésekre-kelésekre), valamint az akciókat, amelyek a fiatalabbaknak talán túl intenzívek lehetnek olykor, bár ezt a konkrét jelzőt ezúttal nem előlegezték meg nekik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Millió és egy filmben van durva humor (beleértve az első filmet is) - sőt egy sok animációs filmben csak szimplán durvulnak egymással a karakterek, és ezek közül néha egy-egyhez íródik ilyen cikk, hogy az MPAA nagyon védi a gyerekeket. Na bumm. Lépjünk tovább...
  • kalapos01 #4
    Én nem néztem meg a filmet, így passzolom, de nem hiszem, hogy kétségbeesés lenne, hogy szülőt irányoznak elő a kisgyerekek számára, hogy ne egyedül nézzék.
  • Ender Wiggin #3
    Az első filmben is ilyen humor volt. Most ettől kéne kétségbeesni...?
  • kalapos01 #2
    A cím arról szól, hogy durva humor lesz a filmben, és a cikk arról szól, hogy durva humor lesz a filmben.
  • takysoft #1
    A cikk pontosan az ellentétéről szól, mint ami a címe... gratulálok.