Szekeres Viktor

2020-ban folytatódni fog a Snowpiercer-tévésorozat

Lesz második szezonja a Snowpiercernek.

Még be sem mutatta az amerikai TBS csatorna a Snowpiercer című tévésorozatot, de már be is rendelte a folytatását, a második évadot, ami várhatóan 2020-ban kerül majd bemutatásra Amerikában a tévében - valamint a Netflixen. Más kérdés, hogy egyelőre még az első szezon idei premierdátuma sem ismert.

A tervezett sorozat története egy olyan világban játszódik, melyben egy kísérlet jégkorszakot idézett elő, ami szinte minden élőlény kihalását okozta, a túlélők pedig egy Föld körül közlekedő vonaton élik "életüket". Egy olyan helyen, ahol épp úgy jelen van az osztályharc, a társadalmi igazságtalanságok, és a politika tétje a túlélés. Szereplők: Mickey Sumner, Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand és Lena Hall.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csicso82 #3
    + karbantartás nélkül ilyen extrém időjárási körülmények között egy évet sem bírnának ki a sínpárok.
  • Macropus Rufus #2
    Az eredeti film nem volt rossz, de azért annyira jó sem. A sztori érdekes volt, de ebben volt a butasága is: a vonaton mindenki meghalt volna, ha a sztori valós lett volna, az ott született gyerekek beltenyésztett banda lenne (magadtól van a papád és a papád a bátyád.)
    Azon a vonaton nem fér el anni ember, hogy a populáció fennmaradjon. De ezt leszámítva nem volt rossz.
    De sorozatnak sztem nem jó.
  • sárkánylovag #1
    Az eredeti film az nagyon jó.
    Sokkoló, eredeti, egy érdekes scifi posztapokaliptikus elegy.
    De ugye azt ismerjük ahhoz kellene erős színész válogatás.