Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a Trónok harcával egy időben adott, de a fantasyt überelő sorozat

A Billions jövőre is képernyőn marad.

A jelen televíziózásában azzal nem mondunk nagy dolgot, ha egy sorozatot jónak tartunk, hiszen szó szerint több, mint száz ilyen széria van, ha csak az amerikai kínálatot szemlézzük. Sőt, remek sorozatból is több tucatot lehet találni. És ezen remek sorozatok közül is kitűnik 5-10 darab, melyek egyike a Billions, ami tegnap megkapta az 5. évados berendelését. Amire nem csak a nézettségével szolgált rá, hanem az iszonyatosan erős negyedik évadával is.

Az itthon az HBO-n Milliárdok nyomában címen látható Billions története ugyan már némiképp módosult a kezdetekhez képest, de aki most kezdené el a sorozatot, annak leírnánk, hogy az két gigász összecsapásáról szól a kiemelt pénzügyek világában - egy államügyész és egy hedge fund menedzser a két fél. A főszereplők Paul Giamatti és Damian Lewis, mellett pedig olyan színészeket láthatunk a sorozatban, mint Malin Akerman, Maggie Siff, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad. A Billionos készítője David Levien és Andrew Ross Sorkin, a pilotját pedig az a Neil Burger rendezte, akik olyan mozifilmeket tett le az asztalra, mint Az illuzionista, a Csúcshatás vagy A beavatott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #8
    Egy rakás szar.
  • kalapos01 #7
    az ég meg kék. az ilyet tök értelmetlen leírni, csak nyilvánvaló kapitány szokta.

    clickbait? az. (de csakis azért, mert nem írják le, hogy melyik sorozat folytatódik.) igaz? az. (naná, hiszen a billions kurva jó, ilyen alakításokat nem mindennap látni.)

    más kérdés, hogy valójában csak a tudatlanoknak lenne ilyesmi clckbait, mert abban nincs semmi csali, hogy valami jobb, mint a trónok harca. mármint van ember, aki szerint az nagyon jó vagy... (gulp) a legjobb??? elég durva lenne.

    ha tényleg a legjobb lenne és nem tudna mindenki mondani 10 vagy 20 jobb sorozatot, mint a trónok harca, akkor tényleg lenne valami benne, de így... így a nyilvãnvaló kapitãny cím is csak annyit mond, hogy egy random sorozat az ezerből folytatódik.
  • Kelta #6
    Clickbait
  • Prof William #5
    Az ilyen klikkvadász címekért extra pénzt kap a cikkíró?
  • KoLaMan #3
    "...folytatódik a Trónok harcával egy időben adott, de a fantasyt überelő sorozat"
    Mivan...?
    Ugyan a Trónok harcát röhejesnek tartom, a Billions-t meg nem is nézem, de képben vagyok annyira, hogy tudjam,10 emberből 10 ismeri az elsőt, ellenben talán egy-kettő a másodikat.
    Most akkor melyik überel melyiket?
  • Ender Wiggin #2
    Nem unalmasabb, mint batman lakája :-)
  • ostoros #1
    Halálosan unalmasnak hangzik...