Szekeres Viktor

Gyerekjáték: itt a legújabb előzetes

Még egy előzetest kapott a Child's Play.

Vannak klasszikusok, amikre manapság már ráfér egy ráncfelvarrás, és bizony a Gyerekjáték (Child's Play) ilyen. A babás kaszabolós horror új változata nyáron érkezik a mozikban, s ez kapott egy igen meggyőző új előzetest, ami azt jelzi előre, hogy a műfaj kedvelői jól szórakozhatnak a végeredmény láttán.


Az új Gyerekjátékot Lars Klevberg (Polaroid) rendezte meg Tyler Burton (Kung Fury 2) forgatókönyve alapján az MGM stúdiónak. Az 1988-as Gyerekjáték (Child's Play) annak idején egy remek fogadtatásban részesült horror volt, aminek a folytatása már 1990-ben elkészült, sőt, 1991-ben egy harmadik epizódot is kapott a sorozat. Azóta egy kicsit lassult a tempó: a Chucky menyasszony 1998-ban érkezett, a Chucky ivadéka 2004-ben, a Chucky átka pedig 2013-ban. Tavalyelőtt pedig a Cult of Chucky, vagyis a Chucky kultusza (vagy Chucky szektája) került bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    a folytatások igen, de az eredetiben nem sok vicces volt. mármint egy gyilkos baba vicces lehet ês chucky stílusa is humoros volt, de maga a film elég komoly volt.
  • Sir Charles #1
    Hát az eredeti film is inkább vicces volt, ez meg szimplán paródiának tűnik.