Szekeres Viktor

Itt a Star Wars 9 első előzetese

Megérkezett a The Rise of Skywalker első előzetese.

The Rise of Skywalker lett a Star Wars IX. Epizód címe, és megérkezett az első előzetese is a filmnek, amit a Disney egy külön, stúdiós rendezvényen mutatott be. A filmet J.J. Abrams rendezte és természetesen mindenki vissza fog térni, aki számít.


A film eseményei egy évvel a 2017-es Nyolcadik Epizód történései után játszódnak, vagyis jóval többet ugrunk előre, mint Az ébredő Erőt követően. A trilógia záró epizódja írásába Abramsnek Chris Terrio segített be. Az amerikai premier tervezett időpontja december 20-a.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #27
    Nekem az tetszett a legjobban az SW filmekben,hogy MINDEN kósza,nyomoronc kis bolygón VAN OXIGÉN.
    Ez a leg elképesztőbb csusztatás !
  • lammaer #26
    Csak úgy zárójeben - nem lehet hogy szimplán csak kinőtted a filmet?

    Hasonlóképpen érzek mint te, általános iskolás koromban - amikor aVörös Csillag moziban láttam a Birodalom Visszavág-ot - rajongtam érte. Azóta eltelt olyan 30-32 év, és hidegen hagy.
    DE: látom hogy a mostani kisiskolások ugyanúgy rajonganak ezekért a számunkra szar epizódokért,mint annó mi tettük a régiekért.

    Ezért gondolnám hogy amellett hogy a Disney (és maga Lucas is az új részekkel) képtelen volt a korral haladni és maradta faék egyszerűségű sztorinál - amivel felnőtteket már nem lehet megvenni - a mostani fiatal generációnak továbbra is akkora élmények ezek a részek mint nekünk voltak a régebbiek.

    Persze örülnék én is ha ösze tudnának rakni komplexebb, mélyebben szántóbb filmeket az SW univerzumban, de nem biztos hogycsak a Disney meg Lucas a hibás hogy már nem varázsos számunkra a romantikus űrmese...
  • Merces2 #25
    Már alig várom hogy lando megdugja a millenial falcont....
  • csicso82 #24
    Lando-t visszahozzák, vagy behozzák.
  • Wootan #22
    "tök feleslegesen haltak meg több millióan a Halálcsillagok miatt, tök fölösleges volt gyengepontot rakni bele, megszerezni a tervrajzát, megtervezni a támadást stb."

    Az a vicc, hogy az a gyenge pont valójában messze nem volt akkora hiba, mint aminek beállítják. Ahhoz, hogy a végeredmény az legyen ami lett, tehát felrobbantották a halálcsillagot, ahhoz rengeteg dolognak kellett összeklappolnia, aminek az esélye kb. 1 a millióhoz volt, ahogy Solo is mondta a film végén (még ha 100%ban nem is erre értette).

    Egyébként meg igen. Az új számozott részek készítői állítólag hatalmas fanok. Ehhez képest a filmjeik messze nem erről tanúskodnak, a sok - original trilogyval - összeférhetetlen baromsággal amit összehoztak.

    De a legviccesebb, mikor még az új részek sem konzisztensek egymással. pl. az ep.7 ben van a rombolón új, láthatólag direkt kis hajók ellen rendszeresített ágyú, amivel le is szedik a menekülő tie-t. Erre a 8ik részben sopánkodnak, hogy nem tudnak mit kezdeni a pici x-winggel :DDD
  • wraithLord #21
    Mindegy, mert akkor már az egész értelmét vesztette, amikor Holdo egy hyperspace ugrással kettévágta Snoke hajóját. Gyakorlatilag a Ep.4-7 arról szólt (+Rogue One megalapozta), hogy bazinagy birodalmi (később "First Order") tömegpusztító vackok megsemmisítését tervezgették és kivitelezték.
    Snoke mega-dreadnoughtja is egy bazinagy tömegpusztító vacak gyakorlatilag.
    Ha ilyen egyszerűen meg lehet oldani, hogy egy Mon Calamari flagshippel kettévágod, akkor tök feleslegesen haltak meg több millióan a Halálcsillagok miatt, tök fölösleges volt gyengepontot rakni bele, megszerezni a tervrajzát, megtervezni a támadást stb. a SW több mint fele értelmetlen.
    Ráadásul Snoke hajója legújabb tech ezekhez képest...
    Ehhez képest a Darth Vader sztori értelmétvesztettsége kevésbé jelentős. Az végül is nem vesztette értelmét teljesen, mert az igaz, hogy nem hozott egyensúlyt az Erőbe (vagy csak rövid ideig), de legalább "megváltotta" magát azzal, hogy a végjátékban végül a jó oldalra állt, egyszer az életben jót választott.

    A Last Jedi egy SW paródia szinte minden szinten, a 9-től sem várunk "kevesebbet"... A trailer pedig arról árulkodik, hogy megkapjuk...
  • nlght #20
    +1
    2 kisiskolás egy óra alatt jobb sztorit talált volna ki, mint ami az utolsó 2 filmben volt... egyszerűen vicc kategória az egész storyline... valamelyik oldalon le is írták, hogy ha a trailer alapján az Emperor mégis életben maradt miután Darth Vader ledobta a mélybe a régi filmben, akkor az egész több filmen átívelő Darth Vader sztori értelmét veszti... köszi Disneyt a gagyi sztorit
  • Sydra #19
    Lehet ha a készítők a sztorira meg a jól kitalált karakterekre koncentrálnának a politikai üzenetek lövöldözése helyett, akkor képesek lennének valami épkézláb filmet összedobni.
  • VolJin #18
    Ez a japán mangás beállás kinek jutott az eszébe?
  • Wootan #17
    Jedi visszatér helyszínei: tatooine és endor/halálcsillag. episode9 helyszínei: nagy valószínűséggel tatooine és endor/halálcsillag maradványai. Érdekes, nem? :DDDD

    Egyébként izgatottan várom az 5 lázadó vs. 15 "birodalmi" epic összecsapásokat.
    Utoljára szerkesztette: Wootan, 2019.04.15. 21:11:25