Szekeres Viktor

Itt A visszatérők (The 100) új szezonjának hosszú előzetese

Nemsokára folytatódik a The 100.

A tinisorozatok rajongó április végén láthatják a tévében, hogy merre kanyarodik tovább a The 100 története az ötödik szezon végi hatalmas csavart követően, hiszen az amerikai CW csatorna nemrég kiadta a hatodik évad előzetesét. Aki nézi a posztapokaliptikus sorozatot, az minden bizonnyal még emlékszik arra, hogy a sorozatban ismét elég komoly status quo-váltásra kell felkészülni.


A sorozatot itthon az RTL Spike sugározza A visszatérők címen, és nagyjából mostanra az amerikai adásokkal egy szintre kerültünk. A jövőben játszódó széria első szezonjában a népesség megmentése érdekében az űrben rekedt túlélők száz fiatalkorú bűnözőt küldenek vissza a Földre, hogy megtudják, lakható-e az emberiség egykori otthona. Az űrhajó vezetői nem is sejtik, mi történik odalent a bolygón, mégis nehéz döntéseket kell meghozniuk életről, halálról, és az emberi faj fennmaradásáról. Persze azóta igencsak bonyolódott a történet, szinte rá sem ismerni az alaphelyzetre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    pont az utolsó mondatból derül ki, hogy kinek szól. annak, aki nem ismeri a sorozatot. aki ismeri, annak nem kell leírni az utolsó mondatot, dem az előtte lévőt. (igen, nem csak te vagy a vilãgon:) aki nem ismeri, annak bármikyen friss leíràs spoiler lenne, mint ahogy a kommented is. aki nėző, annak csak az előzetes és a dátum a infó. szóval pusztán logikai alapon minden más a többi embernek szól, ha esetleg belekattint. hogy miért tennė, azt nem tudom, de ha megteszi, nem távozik üres kézzel.
  • Vanek úr #1
    Az utolsó bekezdés nagy része teljesen felesleges. Miért kell leírni, hogy hogyan kezdődött az első évad, amikor utána azt is leírják, hogy már rá sem ismerni az eredeti témára? (Sőt, most már nem is a Földön játszódik a cselekmény; vagyis a helyszín is változott.)