Szekeres Viktor

Csúszik a James Bond 25 premierje

Később láthatjuk a 25. James Bond-filmet.

Vannak filmek, amiknek a folytonos rebootját, a főszereplőinek cseréjét és az ezredik folytatását valamiért nem bánják a mozizók, aminek csak és kizárólag az az oka, hogy mindez már sok, a hollywoodi módszerek miatt automatikusan a hisztihez menekülő néző születése előtt szokássá vált, így számukra teljesen természetes. Más kérdés, hogy a ma így kezelt filmek folytonos rebootos, főszereplő-cserés ciklusa pedig a következő generáció számára lesz teljesen természetesen evolúció - ők majd más miatt fognak kiakadni.

A fentiekre egy remek példa a James Bond, ami már sokadik főszereplőjét fogyasztja és 25. része előtt áll, amit a tervek szerint 2020-ban Valentin-napon mutatott volna be Amerikában az MGM stúdió, azonban most a Deadline arról értesült, hogy a premierdátumot Húsvét idejére halasztották, egész pontosan áptilis nyolcadikára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    A legnagyobb bajok ott kezdődnek az ember fejében, amikor az illető a saját véleménye mögött tömegek delirál.

    Szerintem ez pszichés jelenség egyébként nagyon érdekes, én is próbálok ilyenkor az emberek fejébe látni, hogy mitől alakulnak ki efféle tévképzetek, de nem nagyon sikerült megfejtenem.
  • Ender Wiggin #2
    bírom, hogy a cikkeket rossz helyesírással ferdítgető nyikhaj szerző mindig belecsempész valami keresetlen köcsög magánvéleményt, amivel tulajdonképpen az SG-tábor jó részét is fikázza...
  • Zoliz #1
    "Vannak filmek, amiknek a folytonos rebootját, a főszereplőinek cseréjét és az ezredik folytatását valamiért nem bánják a mozizók, aminek csak és kizárólag az az oka, hogy mindez már sok, a hollywoodi módszerek miatt automatikusan a hisztihez menekülő néző születése előtt szokássá vált, így számukra teljesen természetes." :D