Szekeres Viktor

Öt szuperhősös tévésorozat jövőre is folytatódik

A CW folytatja szuperhősös sorozatait.

Nem meglepő módon az amerikai CW csatorna mindegyik szuperhősös sorozatából bekért egy újabb szezont, ami azt jelenti, hogy mind a rettenetesen gyenge után ezúttal erősen közepes színvonalt hozó szériák (The Flash), mind a visszaesés után feltámadók (Arrow), mind pedig a továbbra is szörnyen kreatívak és bohókásak (Legends of Tomorrow) folytatódni fognak, miképp a megbízható színvonalat hozó Black Lightning, valamint az egyre inkább politikussá váló Supergirl.

Nézettség szempontjából a fentiek közül még mindig a The Flash uralkodik, míg a legkevesebb embert természetesen a Black Lightnin, valamint a Legends of Tomorrow érdekli. Az újabb szezont kapott sorozatok magas száma többek között annak köszönhető, hogy a csatorna a korábbi 5 programozható napja mellé ősztől egy hatodikat is behozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Flamer #6
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a legujabb evadban meg meg mindig ott van.. :\ nem is ertem az egeszet.
    nem beszelve arrol, hogy a legends of tomorrow -ban is benne volt.. :o nem is ertem. :)
  • Tinman #5
    Na végre valaki, aki néz is.

    Kérdésem lenne:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wells a jövőből jött. Ő az Inverz-Flash. Iris vőlegénye lelövi saját magát. Ezzel Wells teljesen eltűnik a létezésből. Nem volt és nem is lesz.

    Na most itt a kibaxott nagy bukó, ugyanis Wells volt az aki miatt Flash létezik egyáltalán, hiszen az ő munkájának eredményeképpen vág bele Barry-be a villám, ami után Flash lesz. Ergo ha nincs Wells, akkor nem tud visszautazni az időben! NEM öli meg Barry anyját! És NEM jön létre semmilyen Flash, se semmilyen metahumán.

    Innentől pedig röhej az egész.

    Amúgy az egész filmben Wells ér valamit. Szerencsére a 2. évadban a Föld 2-ről átjön. Onnantól adtam újabb esélyt a sorozatnak.
  • Tripticon #4
    Megértem, hogy a brazil szappanoperákra nyáladzol, jogod van hozzá, de pl nekem kellemes kikapcsolódás. Ismerem a Marvel, DC regényfolyamokat, jó látni rengeteg történetet viszont a sorozatban még ha kicsit másképp is. És érdekes módon az 1000 filmesztéta országában én kikapcsolódni ülök le a tv elé, és nem nagyon okos parasztot játszani, aki úgygondolja mindenhez ért és kiváló filmesztéta. A hülye emberekből sajna sok van.
  • Tinman #3
    Honnan tudod, hogy a Flash sorozat igénytelen? Láttad? Akkor meg mit keresel itt?

    Egyébként kb. az összes igényes sorozatot megettem már, a sci-fi témát viszont továbbra is preferálom, de már csak ilyenek maradtak. Nem mellesleg a DC univerzumot felületesen ismerem csak, a Flash mentségére legyen mondva, hogy rengeteg DC Comics karaktert vonultat fel.
  • zetortraktor #2
    Igazából igényszintfüggő a dolog. Van, aki beéri az éppen csak nézhetővel, más pedig konstans kurvajó cuccokat néz. Nincs gond azzal, ha igénytelen vagy, a kérdés az, hogy miért?
  • Tinman #1
    Flash S01-et megnéztem, a 2. évadnál tartok, de éppen csak nézhető. Bárgyú, ostoba, következetlen és nem csak apró dolgokban, hanem az egész fő sztoriban. A színészek játéka konstans fos, 1-2 kivételtől eltekintve ez az egész tényleg csak arra jó, hogy este bealudjak rajta.