Szekeres Viktor

Sztárparádés scifisorozat kapott előzetest

Megnézhetjük, hogy milyen lesz a Weird City.

Előzetest kapott a YouTube Premium új sorozata, a Weird City. Ez egy komikus és epizodikus scifi-antológia lesz Jordan Peele és Charlie Sanders tollából, amiben a nem túl távoli jövőben játszódó történetek mindegyike olyan témákkal foglalkozik, melyek a jelenben aktuálisak, és csak a scifi és a komédia lencséjén keresztül lehet róluk beszélni.


A február 13-án bemutatásra kerülő szériában többek között fel fog tűnni Dylan O’Brien, Awkwafina, Michael Cera, Rosario Dawson, Steven Yeun, Ed O’Neil, Hannah Simone, Gillian Jacobs, Laverne Cox, Malcolm Barrett, Mark Hamill, Yvette Nicole Brown, Trevor Jackson, Auli’i Cravalho, Levar Burton és Sara Gilbert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tsabes #6
    Mi bajod van a komédiákkal? Nekem speciel tele van a bukszám azzal, hogy manapság a legtöbb sorozat érvágós pszichothriller. Hihetetlen, hogy ilyen cinikussá vált a világ a 21. századra, hogy ezekre van igény. Egy komédia pontosan ugyanannyira lehet igényes és egyáltalán nem "tinitonik" az összes. Nem attól lesz valami "értelmesebb színvonal", hogy nem komédia.
  • KoLaMan #5
    Tiszteletben tartva, és nem kétségbe vonva a felsorolt színészek kvalitásait, kissé túlzónak érzem a "sztárparádé" kifejezést.
  • BrockSamson #4
    A komoly scifire ott van a Black Mirror, meglatjuk sikerul-e az antologia vonalat komediaban is megvalositani.
  • grobs #2
    Mit lehet tenni ... majd megnézzük más módon ha jó.
  • kékherceg #1
    Hát ez tök jó, csak a youtube premium nem elérhető Magyarországon.