Szekeres Viktor

Második részt kaphat a Venom

Lehet, hogy lesz Venom 2.

Még nem jelentették be a Venom folytatását, de minden bizonnyal már nincs olyan messze ez sem, hiszen a film elég sikeres volt, ráadásul most a The Hollywood Reporter arról értesült, hogy a Sony már ki is adta Kelly Marcelnek a megbízást, hogy írja meg egy esetleges második rész forgatókönyvét. Marcel az eredeti alkotás forgatókönyvírói között is ott volt.

Az, hogy mekkora meglepetés siker volt a Tom Hardy főszereplésével készített képregény-adaptáció, nem kell ecsetelnünk, elég az általa produkált számokra pillantani: az amerikai 213 millió dolláros bevétel mellé nemzetközileg további 642 millió társult, ezzel a film alig maradt el a Pókember: Hazatéréstől. Szokás szerint érdemes kiemelni, hogy Kína iszonyatosan ráfüggött a Venomra, az ázsiai ország 272 millióval járult hozzá a végeredményhez, míg például a legutóbbi Pókember esetében "csak" 116 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #17
    Ahem....Galactus..9 meter? Szabadon valtoztathatja a meretet, az Asgardi oriastol a bolygomeretuig, illetve fugg attol is, hogy ki nez ra, ugyanis minden faj masmilyennek latja

    "Adapted Appearance: Although Galactus is usually represented in humanoid form, each sentient being perceives him having a form resembling their own. Hence, humans see Galactus as an enormous armor-clad humanoid, while an amoeba-like species, for example, would perceive Galactus in an enormous amoeba-like form.[76] Although as Galan, Galactus was indeed a humanoid, his true current form is unknown. "
    illetve
    "Size-Alteration: Galactus's base height and weight will diminish when he is greatly in need of life-giving energy. Galactus has the ability to increase his size and mass at will, the extent of which is unknown. He once grew to a stature so great that he could wrestle with the Wraithworld sun."

    http://marvel.wikia.com/wiki/Galan_(Earth-616)
  • robgros #16
    Meg kell valljam, ezt az infót képregény fórumon szereztem, magát a szériát nem ismerem. Mellesleg egy lángoló pacák vagy egy kövekből álló manus is lehet röhejes. Sok minden van képregényes univerzumokban, ami első látásra/hallásra eléggé röhejesnek tűnhet.
    Ja és nekem is szemet szúrt, hogy a film változatban Galactus nem a szokott formáját kapta :D
  • Zombee #15
    Arra az Ultimate-ra gondolsz, ami azért messze nem olyan sikeres?

    Egy felhő alakú identitás nem röhejes?
    Egy ezüst szörfös az űrben nem röhejes?
    Egy gumiember nem röhejes?

    Ne akarjuk már ennyire komolyan venni ezeket a sztorikat!

    Egyébként Galactus korántsem olyan hatalmas, bár az érték a Marvel wikia-n nem tudom honnan van, de 9 méter alatt van, a képregényben sem tűnt olyan hatalmasnak.
  • robgros #14
    A Megtorló is ilyen szellemben készült 2004-ben, kapta az ívet, amiért egy eleve 18-as képregényt lebutítottak családbaráttá. Ez és Ray Stevenson Punisher : War Zone filmje között ég és föld a különbség. Utóbbinak több köze van a Megtorlós hangulathoz.
  • zetortraktor #13
    Nem kötött ki semmit a Disney, a korhatárt a józan ész diktálja. Ehhez a filmhez semmi köze a Disney-nek, a Sony gyártotta. És pont azért kaphat második részt, mert így sokkal többen nézték meg, sokkal több pénzt hozott, mintha durvább lett volna.

    A durvaságra lehet verni, lehet, hogy akkor jobban tetszett volna egy nagyobb rétegnek, de olyanoknak, akik egyébként is megnézték a filmet, vagyis nem hoztak volna plusz bevételt. Viszont az biztos, hogy bőven vesztett volna nézőt a Venom, szóval totál érthető, hogy miért a PG13. Mint ahogy a filmek többsége is PG13.
  • robgros #12
    Galactus hasonló formában jelenik meg az Ultimate képregényekben, a filmhez pedig sok mindent onnan vettek át, illetve a stúdió szerint röhejesen festett volna egy óriási fazon az űrben.
  • robgros #11
    A PG-13-as korhatárt a Disney kötötte ki, az meg a félhülye szülőknek köszönhető, akik gyerekkel is megnéznék a filmet. Az a típus, amelyiknek lövése nincs, mit jelent egy képregényen a 18-as karika. Egyébként eredetileg brutálisabb, véresebb lett volna a film Venom jellegéből kifolyólag, csak a durvább részeket kiszedték.
  • Zombee #10
    A Sony magára vessen, hogy 700+ milliós bevétellel beégeti a filmjeit, ugyanis a két utóbbi Pókember is ennyit hozott. Ugyanennyiből a Deadpool hatalmas nyereség, pedig az 18+ film, a trükkök is jók, de valahogy mégis kijött sokkal kevesebből.
    Engem nem zavarnak általában az eltérések a képregényekhez képest, igazából a Fantasztikus Négyes volt csak ilyen. A régiben Galactus volt botrányos, az újban Fátum doki.
  • wraithLord #9
    Jogos, ez a Sony saját filmje.

    Viszont az élőszereplős filmeknek szokása, hogy nem sok köze van a képregényhez, csak nyomokban képregényt is tartalmaz. Erre próbáltam utalni, az nem jutott eszembe, hogy pont beletrafálok, hogy Venom ugyan Marvel Comics, de a jogai nem a Marvel Studios-nál vannak, így nem MCU-s... :D

    ----
    Amúgy sokak szerint bekapcsolódik majd az MCU-ba, mint ahogy Spider-Man is belekerült annak ellenére, hogy ugyanúgy Sonynál vannak a jogok.
    Olvastam, hogy nem úgy csinálták meg a filmet, hogy látszódjon, a Venomnak köze van az MCU-hoz, de egy post-credit scene utal rá, hogy köze lehet. Gondolom, ha sikeres lesz. Elvileg az lett.
    Bár az is igaz, hogy a Spider-Man azért került bele az MCU-ba, mert besült a második reboot, és a Sony megegyezett a Disney-vel (Marvellel). Majd kiderül.
  • Zombee #8
    A Venomnak semmi köze az MCU-hoz.