Szekeres Viktor

Gyengécske lett az Iron Sky 2 új előzetese

Új előzetest kapott az Iron Sky folytatása.

A 13 millió dolláros költségvetésből készülő Iron Sky: Támad a Hold-folytatás, az Iron Sky 2 kapcsán annak idején az volt a terv, hogy a mai igényekhez alkalmazkodó (és a kalózkodást visszaszorító) forgalmazási stratégiában részesüljön, hogy egyszerre mutassák be a legtöbb országban, majd viszonylag kis ablakot hagyva digitális formában és DVD-n, valamint Blu-rayen is kiadják. A jövő év elején kiderül, hogy ebből mit sikerül megvalósítani, mindenesetre addig is itt az új trailer.


Az Iron Sky 2: The Coming Race, akárcsak az első epizódot, ismét a finn Timo Vuorensola rendezte, a forgatókönyvet pedig Dalan Musson készítette, aki korábban a Ragnorokot, illetve a Blood Warst jegyezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FICEK9 #5
    Egy Steel Sky-os folytatás marsi szovjetekkel jobb folytatás lett volna... :D
  • Cyberdog #4
    Ezt is annyiszor beharangozták már, mint Nostradamus világvégéjét.
    Úgyhogy, nem is nagyon érdekel már a folytatás.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.01.01. 19:32:46
  • wraithLord #3
    Az egy konteó volt? :O Azt hittem, csak valami elterjedt nácis poén.

    Nekem jobban tetszett a világ nagyhatalmainak és a mai nyugati kultúra kifigurázása... Ami nem is volt annyira elrugaszkodva a realitástól.
  • Zombee #2
    Nem is tudom. Ez így nagyon olyan, hogy beletoltak 200% faszságot az elsőhöz képest. Csak amíg ennyi marhaság a Kung Fury félórájában pl. elfért, ide szerintem nem kell. Az első rész sem arról szól, hogy minden baromságot beletömni, szerintem annak jól kitalált világa volt a Holdon rekedt nácikkal, akik kicsit a 40-es évek színvonalán maradtak. Pont az volt a poén benne, hogy viccet csinált az egyik népszerű nácis konteóból.
  • wraithLord #1
    Egyáltalán miért kell ennek második rész? Az első rész több volt, mint egy szimpla baromság, és egy kerek egészet alkotott, a befejezése egyáltalán nem indokol második részt... Sőt...

    Ez a második nagyon bugyuta ökörködésnek tűnik, egy Asylum filmet is max. technikailag halad meg.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2018.12.30. 22:06:34