Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest és magyar címet kapott az új Men in Black

Megérkezett a Men in Black magyar nyelvű trailerje.

Megérkezett a Men in Black International szinkronizált trailerje - mint látható, a film a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül magyar címet kapta.Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Ez most is igaz, hiszen a film csak nyáron lesz itthon látható a mozikban.


Az eredeti Sötét zsaruk folytatásának/rebootjának épp itt volt az ideje, hiszen elég nagy sikerű sorozatról van szó, még a gyenge harmadik rész szereplése sem ront az összképen. Az első rész 1997-ben Amerikában 251, a világ többi részén pedig 339 milliós bevételt hozott, míg a folytatás már 190, illetve 251 millió dollárt bevételezett öt évvel később. Ezután 10 évet kellett várni az új filmre, és a MIB3 a kiéhezett nézőknek köszönhetően nemzetközileg 445 millió dollárt teljesített, igaz, Amerikában csak 175 millióra futotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csicso82 #3
    Az eredeti csapat már nem lehetséges a 3-ik film is nyögvenyelős volt. Tommy Lee Jones 72 éves de 90-nek néz ki Will Smith foglalkoztatása pedig költséges mulatság főleg egy 3. rész után ami ugye messze nem volt olyan jó.

    Nincs ezzel gond a két főszereplő jól működött együtt a Thor - Ragnarok c. filmben is.
  • Zombee #2
    Ebből konkrétan semmi sem derült ki. Ami meg igen, az nem tetszik. Amúgy sokra megyünk az eredeti csapattal, a 3. rész is szar volt.
  • Macropus Rufus #1
    nem tűnik rossznak, de nekem hiányzik az eredeti csapat. De miért kellett Emma Thompsonnak hófehér haj? A MiB 3-ban is ő volt O. Az a külső pont jó volt sztem.